Media ID?

Hocu da skinem Title Update za neke igre rucno sa jqe360 i da ih ubacim u 000B0000. Moram da znam Media ID igre da bih skinuo odgovarajuci TU. Kako mogu da vidim Media ID igre. U FSD se vidi samo Title ID igre. Imam RGH i sve igre su mi u .xex formatu na externom HDD. Skinem ISO prebacim u xex i obrisem iso.

Najbolje ti je da ako je ikako moguce povezes xbox na net i neka on sam skida title update.

Bio sam povezao konzolu na net i radilo je. Skidao je TU noramlno, ali ( uvek mora da postoji β€˜β€˜ali’’ ) interni HDD mi je onaj najmanji i napunio se, a kada skida sam TU on skida sve a ne samo poslednji i onda mi napuni HDD i ukoci. Ne znam da li postoji neka fora da se zada da skida samo poslednji TU.

naravno da da, podignes FSD na poslednji 3.0 rev 775 i lepo vidis koliko TU-ova ima i skidas uvek poslednji

sto se tice Media ID igre najbolje je da uzmes 360 Content Manager program, preko IP adrese nakacis ga na konzolu, on ti lepo nadje sve sto imas i igre i DLC-eve, i XBLA igre, ama sve, i ispise ti i MEDIA ID i sve sto treba, sa njime mozes da pakujes i TU gde treba, sve on radi automatic samo nadjes file gde si skinuo na kompu on ga uvek prebaci gde treba

Hvala Studiovpc. Probacu sa 360 Content Manager pa javljam.

on ti resava svu muku oko toga gde sta i kako da prebacis, sve radi automatski na osnovu podatakaiz samog fajla koji skines, cak ti lepo ocita i sta je jer ti kada skines file on ima onaj naziv sa slovima i brojevima samo, ovo ti sve prosto receno dekoduje

Isprobao 360 Content Manager. ODLICAN program. Bas kao sto si rekao. Za svaku igru izbaci bas sve. Nasao sam Media ID za svaku igru lako. Preporucujem ga svima. Koristan program. Hvala.