Igra nikako da ugleda svetlost dana ali Take-Two je objavio da bi Max Payne 3 trebao izaci u martu mesecu 2012 godine,bilo bi i vreme vise da je izbace.
[SIZE=3]Screenshots:[/SIZE]
Igra nikako da ugleda svetlost dana ali Take-Two je objavio da bi Max Payne 3 trebao izaci u martu mesecu 2012 godine,bilo bi i vreme vise da je izbace.
[SIZE=3]Screenshots:[/SIZE]
Zar nije bila neka prica da izlazi u novembru?
Eto, sad je promenjena.
Bilo je da u novembru 2010,vidis da stalno menjaju datum,vec “godinama” je odgadjaju,ja cu biti sretan ako je izbace jos za vreme ove gen. konzola :emoticon-0100-smile
I ja se nadam da ce izaci u martu,ali me nebi iznenadilo da je opet odgode!!!
Ovo vec malo bolje izgleda. Pa dobro, nije bas da nece imati sta da se igra do kraja godine.
Analitičar Arvind Bhatia iz Sterne Ageea je procijenio da je petogodišnji razvoj Max Paynea 3 Rockstar koštao čak 105 miliona dolara. On smatara da se igra mora prodati u preko četiri miliona primjeraka da bi izdavač bio na pozitivnoj nuli.
On je do ove cifre došao sabirajući plate oko 200 članova razvojnog tima, gdje je zaokruživao godišnju platu po članu na 100.000USD, odnosno na 20 miliona dolara godišnje za sve članove koji su radili na igri u zadnjih pet godina i četiri mjeseca. Iako je cifra od četiri miliona prodatih igara zaista zahtjevna, Bhatia smatra da će Rockstar to uspjeti postići. Naime, prethodna dva dijela Maxa Paynea su se prodala u oko sedam miliona primjeraka kombinovano, a prema njegovom mišljenju, Max Payne 3 ima veći potencijal za uspjeh od njih.
Take-Two je nedavno objavio da bi igra trebala doći na police u martu naredne godine.
najnoviji trejler Max Payne 3 Trailer (Trailer #1) - IMDb
4 miliona za ne-multiplej igru… to moze samo Rockstar. Medjutim, treba se podsetiti nedavne proslosti i kako je Tim Bondi zavrsio na tankom ledu.
samo da max payne ne krene da izlazi kao nastavak duke nukema (maad kako su krenuli sa datumima sve je moguce)
Sto je Team Bondi zavrsio na ledu?
LA Noire se odlicno prodao/prodaje.
Ulozeno je 50 miliona u razvoj,a igra je otisla u 5,6 miliona kopija.
Sent from iPad using Tapatalk
meni ova igra na sve lici samo ne na max payne nastavak…jos kad sam video trejler u kome sve sljasti kao u majamiju…cika adolf je sve objasnio Hitler learns about Max Payne 3 - YouTube
Sve zavisi ko im i kako napise pricu, posto je ista bila adut serijala max payne… a sta urade sa atmosferom u igri uradili su…