Jao kakav blast from the past ![]()
Jao kakav blast from the past ![]()
Vrti se jedna slika iz trejlera po tviteru ovih dana, na prvi (i drugi) pogled pomislis, neki novi Guardiansi? Bas onako marvel sivkasto, bez da ista iskace, dizajn takodje, nista posebno. Jos ovaj skeletor sa tvog posta najbolje izgleda. Plasim se da pogledam trejler, racunam samo cu se razocarati.
Ali dobro, docekacemo valjda da klatno opet prevagne na stranu kreativnosti i da popuste malo sa slop sadrzajem.
Ipak su Mastersi velik deo mog detinjstva, onoliku kolekciju sam imao (zajedno s bratom). Jednom izneo nekoliko njih da pokazem lokalnoj druzini u parku, pred kraj dana jedan se āzagubioā. Proveo gomilu vremena trazeci po travi i zbunju, mislim da mi je tek sa trideset sinulo sta se zapravo desilo.
Bio sam naivno dete, sta reci.
Ovo sam i ja rekao. Samo je drugi skin ![]()
Na ovo nas i hvataju.
@n00dle eh, bedak, tesko je ikada oporaviti se od takve traume⦠ja se nesto i ne secam te vase kolekcije⦠a āoriginalā mastersima nisam ni primirisao, ali sam imao nekog Hi-mena sa (tadasnjeg) aliekspresa i ljubicastog pantera koga sam bas voleo. Nije mi tako los ovaj ni Netflixov revival, bilo bi bas dobro da nekako prezivi AI holokaust i zadrzi se u kolektivnom secanju izvan generacije X i milenijalaca.
Kako sam cekao novi broj stripa, svake dve nedelje izlazio, pa si na stripu koji imas video malu slicicu sledecg broja, pa kad se pojavio taj broj u velikom formatu, majko moja mila. A dve nedelje za klinca od osam godina citava vecnost. I svaki put āmozda izadje ranijeā, pa obilazis trafiku onu komunisticku crvenu, ima li mozda novi broj ranije. A figurice, sto kaze Mario samo aliekspress varijanta. Imao drugar iz razreda cale mu doneo iz kanade original battlecata i he mana. Nikad nisam u zivotu nista zavideo nikome sem amige 500 i tih figurica. Eto kad cacne nostalgija
Sive Lubanje Silom ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=xkP30OSfnXI
Vraca u detinjstvo ![]()