Masters of the Universe - Netflix anime objavljen, Kevin Smith uključen

3 Likes

Ja “više nemam silu” da gledam ovako nešto :smiley:
A kao klinac sam gledao skeletora i društvo :joy:

2 Likes

Koja je to ložnja bila na Masterse, ne verujem da je ista posle toga bilo popularnije. Crtani, stripovi i posebno figure. Imam i danas 7-8, dovukao sam ih u Barsu, ali se mladji dočepao i otkinuo inače labave noge nekolicini. Kad me slog koje strefio kada sam video. Pogledaću ovo svakako.

Stvarno te noge se drze na onu gumicu žvalavu nema šanse ni da ih nakarabudziš nekako kad se otkine :joy:
Imao sam ih skoro sve pitaj boga gde je to sad, pola njih je bez nogu :joy:

2 Likes

Sta li se desilo sa Kevinom Smitom, zasto se beci na svakoj fotografiji i izguio je 260 kg :confused:

Imao je srčku i onda je mega smršao.

Meni ovo uliva poverenje da će biti ok. Sviđa mi se novi/osveženi “Masters of the Universe” logo. Kad sam bio klinac, stripovi su mi bili super, ali onaj nesretni igrani film i crtani su bili nekako naivno tunjavi, posebno u poređenju sa tadašnjim standardima za slične akcione animirane serije.

Meni su Mastersi isto bili glavna igracka. Imali smo ih brat i ja gomilu. Onda sam nekolicinu prodao (iz gepeka starog volvoa) klincima iz kraja da bih nakupio dovoljno dzeparca da mi mamina poznanica donese optimus prajma. Koja je to tek sreca bila.

Onda su GI Joe figurice postale popularne. Meni su se isto puno svidjali jer su imali odlicnu pokretljivost i nisu bili onoliko nabudzeni ko mastersi (umori se covek od istog kalupa), al bili su previse skupi.

Kao mali epilog celoj prici, salje mi lidija ovog leta slike iz srbije, kaze iskopao luka nekoliko mastersa iz nekog spazja u maminom stanu. Dala mu ih naravno odmah. Bilo mi drago, iako znam da ce ga zanimati cela 2 dana pre nego sto mu dosade.

2 Likes

E da GI Joe figure legendarne :wink:
Ja sam inace i sa Nindza Kornjacama voleo da se igram (figure su bile slicne kao Mastersi).

Inace ova animirana serija bi mogla da bude zanimljiva, svakako cu ispratiti :wink: