Mass Effect 3 - FemShep Trailer

Stavi ovo u temu ako hoces, pa cu ja da izbrisem ovaj post, da ne bi pravio dzabe novu temu a isto ima trailer-a. :slight_smile:

Zajedno sa novim redizajnom Bioware sajta, izbacili su i pet novih trailer-a za Mass Effect 3.

Ujedno, procurela je i vest da ce novi demo za Mass Effect 3 zauzimati 1.76GB, a evo i slika izvucenih iz tog demo-a.

Nazalost ne moze da postavi iz nekog razloga ali se slike nalaze ovde.

Finalna verzija igre ce imati tri moda, a ona su:

Action Mode: For those who want to emphasize action and combat and minimize story management. Action mode will set automatic replies in conversation and a normal difficulty.

Story Mode: For those who want to emphasize story immersion and minimize combat pressure. Story mode will set manually-selectable replies in conversation and a minimal combat difficulty.

RPG Mode: For those who want to explore both realms of story and combat. RPG mode will set manually-selectable replies in conversation and a normal combat difficulty.”

da demo zauzima 1.76Gb bas sam ga zavrsio u rpg modu
nije lose
vredelo je samo videti Wrex-a ponovo:)

Cekaj, zar demo ne izlazi 14. februara, ili sam ja pogresno procitao?

ma vec ima da se skine samo za jtag

Lepo, nego jel vredi skidati demo, koliko traje, speak goddamnit, speak?! :smiley:

hehe ma ono i da i ne
sastoji se o dva segmenta
jedan je kad tek krece invazija na zemlju
tu krece akcija zajedno sa andersonom
i drugi deo je
vec prikazani demo
i tu samo akcija
malo price
kazem menije najvise prijao zbog wrexa i liare
uglavnom sve se svodi na napucavanje
oruzija mi sa lepse nekako pucaju
i da znaci ima ta tri moda igranja
mozete kreirati lika izabrati mu klasu
pozadinsku pricu kao u prvom delu
i izabrati koga ste do sad izgubili u igri
tu su
Ashley Williams
Kaidan Alenko
i opcuju vise njih
kolko se secam
nije mi se bas cinio nesto dugackim napucavanje mi se vec bilo oduzilo za jedan demo
ali obrnu cu ga jos koji put kad mi bude dosadno

To je sasvim dovoljno da cujem, a sa obzirom da ce i MP bili za sve 17. februara, bice zanimljivo. Mada, sve mi se cini da ce MP biti fail nevidjeni, i odbijao sam da gledam bilo kakav trailer ili gameplay za MP, tako da me bas zanima kakav je, ili ce biti totalni promasaj ili vrh vrhova, drugog nema. :slight_smile: