Mass Effect 2

Pre par meseci je zvanično objavljen drugi nastavak Mass Effect triologije sa popratnim teaserom.

Danas bi trebalo na Gamestrailersu da se pojavi pre E3 video.

Jedva čekam da vidim kako to izgleda. Zaraza. 2010 ne može pre doći…

Screens:

Videos:

Shepard is dead. Or not? :smiley:

sve jedno dal je mrtav il ziv…samo da u nastavku sporedne misije ne budu toooliko monotone i budu malo vezanije za glavnu pricu…

Nije svejedno!

ja sam prezadovoljan sa svojim Šepardom i hoću da ga teram u dvojci! tačka. Nisam ga valjda uzalud frizirao i budžio :smiley:

A side questovi bi mogli biti i zanimljiviji i raznovrsniji (što su u BioWareu i obećali). Što se tiče loadinga u liftovima, meni to ama baš nimalo ne smeta, samo neka dozvole custom soundtrack i vozikao bih se ceo dan.

Na E3 bi trebala biti full prezentacija i videćemo kakvi su utisci.

Dok sam neki dan gledao Star Trek, shvatio sam koliko je dobro Mass Effect uhvatio feeling a teaser za ME2 samo potvrđuje da će nastavak biti još filmičniji i bolji.

ne razumem?!?
živ je naravno, posle explozije sam postavio kapetana andersona da bude glavnokomandujući flote.
osim ako nismo igrali 2 različite igre.

mislio sam na novi teaser za ME2 gde stoji “Shepard status: KIA” ili tako nešto i onda razorena Normandy i Geth koji stoji iznad šepardove kapsule. Taj teaser nagoveštava da je Šepar mrtav. otud i pitanje.

ha! baš me zanima ko bi postavio onog drugog za glavnog.

OXM - Oficijelni xbox magazine

Mass Effect 2 - 9.5

• Enveloping universe filled with interesting characters and revealing side stories.

• Outstanding, flexible combat in gorgeous environments.

• Main story is a bit disappointing; dull element mining and hacking.

nisam igrao prvi deo ali sad sam video ovaj 2 deo i cini mi se extra probacu sigurno samo mi se nesvidzaju puno ove “vanzemaljske” puske :smiley: vise volim ove obicne ko na modern warfare 2 ali je igra ovako extra

Au, jedva cekam… Fenomenalna igra… Prica i gameplay su fenomenalno odradjeni… Sta ocekivati od Bioware-a :smiley:

Najavljen za 29. januar u Evropi. Uh jos se 18 dana treba strpeti, a onda spustam roletne, uzimam bolovanje, iskljucujem telefone…

Malo vise akcije tokom razgovora, npr. nek nekad neko pomeri ruku.

_**Some days ago the latest issue of UK magazine GamesTM popped up on the internet with a surprising score. Mass Effect 2 is only the 9th game to receive a perfect score since the magazine started.

Perfect Scores since 2002
Metroid Prime
Burnout 3
Gears of War
God of War II
Bioshock
Grand Theft Auto IV
Fallout 3
Demon’s Souls
Mass Effect 2

Review information

• One of the most memorable opening sequences ever.

• Improved combat. It not only rivals dedicated ‘cover-shooters’, it actually betters them (aside from Gears 2 and Uncharted).

• Brilliant dialogue interrupt system.

• More refined inventory/equipment management. Improvements to weapons, armour etc (which carry across all party members) are carried out on the Normandy via ‘research documents’ that you buy or find. Quality of the research is dependant on the ‘elements’ that you find when scanning planets.

• Less planets to explore, but much more varied and diverse. Some kick off quests that send you off to other planets/locations.

• Near ‘miraculous’ art direction. All the worlds create a cohesive looking universe, but are never derivative or repetitive.

• Sharper cinematics. Snappier editing, restless camera movement.

• Memorable, well written and deep characters (a career best for Bioware).

• Repercussions of choices made in the first game aren’t as keenly felt as they’d have liked

10/10**_

:tap: :tap: :tap: :tap: :tap: :tap: :tap: :tap: :tap: :tap: :tap: :tap: :tap: :tap:

Ohoho! jao! daj daj daj! HYPE **+**3U5058092486238636KJ456’!!!

Meni se cini da sam se za**bo oko tela one zene. Da sam pustio da eksperementisu, sada bi u drugom delu verovatno imali jaca oruzija.
Inace ovo je stvarno veliki Hype, samo da igra odrzi obecanje.

I igra je izasla:
http://www.xbox360iso.com/showthread.php?t=166346

E pa, izgleda da se Mass Effect 2 najzad pojavio… :slight_smile:

EDIT: @Thundermanz – dammit! :smiley:

Ninja’d :DX:.

Isuse! :smiley:

Bijem ako puknu linkovi :smiley:
134? To 2 DVD-a? Nadam se da su na drugom samo bonus sadrzaji…