PC | Xbox Series S/X | PS5
Na steam 455xxx igrača,dobar početak
Biće zanimljivo da se vidi koliko će to zadržati, za sad super.
Odigrao koju. Svidja mi se svidja mi se! Moderniji Overwatch sa jos par tvistova. Igram u narednom periodu DEFINITVNO!
Već sam iskusio da tim sa imalo komunikacije i balansom heroja razbija protivnike. Tačno vidiš ove CoD ludake kako srljaju u smrt.
Ja sam juce ispratio kad je igra pustena i nisam skontao cemu toliko ludilo, bas sam pomislio da je ista fora kao overwatch sa marvelom, al generalno mi je ttk odbojan
Samo sam svratio u temu da kažem da me igra apsolutno ne zanima
Mislim, ako me klinac natera da igram sa njim, možda probam. Od OW1 mi je svaka igra tog tipa extra odbojna, što je čudno jer sam OW1 baš igrao i uživao sam i na PC-u i konzoli
Jel ima sbmm?
Ja ne znam koja igra ima to trenutno balansirano
U apexu su ubacili ove sezone kad je loading screen od 60 ljudi pa koliko ima neki rank. Tipa 45 silvera i 15 golda sto mi je ok.
Nemoguce je da dobijea 3 ranka iznad tvog
Ja trenutno igram samo Quick Play da vidim koji mi heroj najviše leži. Ne znam da li postoji sbmm.
Igrao danas ceo dan,super je mada mi Wolverine nekako bzv deluje,mozda nznm da ga igram,Ironmen mi zasad najbolje lezi.
Izgleda da je QuickPlay cross-platform. Tek sad vidim PS i XBOX ikonice ispod imena. PC je prazno ispod. Iz nekog razloga sam bio ubedjen da nema. Mozda samo nema cross-progression, sto je malo bezveze.
Pre meča imaš dole desno da otkačiš Console Only ako si na konzoli. Malo duže traži meč ali bude za pola minuta, barem u mom regionu.
Nisam to video doduse vecinu vremena sam za sada na PC.
Kakav kvalitetan haos, svi probaju sve heroje, sastav timova ne postoji, mape nisu naučene, ciljevi različitih modova nejasni, o nekoj meti i da ne pričamo, absolutno ludilo .
Jep apsolutni haos. I u dobrom i u losem smislu. Ja sad nisam nikad bio neki OW igrac kao sto ti igras, pa ne poznajem princip u mali prst, ali igrao sam dovoljno da znam kako i sta treba. Vecina ni ne igra objektiv, kombinacija heroja isto nema smisla itd. svi isprobavaju, pa i ja. Stalno menjam. Nisam primetio za sada da ljudi koriste onu kombinaciju heroja. Uglavnom trazim nekog dobrog healera kojeg bi igrao, ali nisam nasao zasad ni jedog. Videcemo. Ono sto sam primeto da svi jure ajkulu da igraju.
Edit: inace van healera, najvise mi legao Iron Man jer je lako igrati i kontam da je on pandan Pharah, a to sam najvise igrao u OW. Moon Knight je isto dobar za agresivnu igru.
Sinoć odigrao nekoliko mečeva sa @robotnjik, @Danijel i Ćirom. Čekali se Šogor i @umnjak ali ajd, možda večeras zaigraju.
Da, slažem se, totalna ludnica od eksperimentisanja, ali posle par mečeva nekako sam se sync-ovao sa Punisherom, i krenuli smo da pobeđujemo.
Treba ovde malo staža i iskustva, ali nazire se “zaraza” koja vlada oko OW igara. Večeras popravni…
Da, dosta igrača ne zna šta je cilj igre od moda do moda, samo jurišaju jedni na druge da bi se pucalo.
Trideset i kusur heroja je čini se malo previše da se dosta toga svari u ovom trenutku, dodajte na to nove mape, modove i mogućnosti za team-ups. Za one koji su bliski MOBA žanru dosta toga je jasno, ali sinoć vidim sa ekipom koliko može biti zbunjujuće.
Kao i svaka nova igra, treba igrati dok stvari ne dođu na svoje mesto i onda se može više voditi računa o kompoziciji tima i strategijama (koje opet zavise od mape do mape, od moda do moda).
Juce sam jos testirao heroje. Upada trenutno u oci da svaka partija skoro ima ajkulu Jeff-a, i Venoma. Ajkulu sam probao i mogu da razumem, ali mi Venom nekako nije legao.
Nego, razmisljam bas, gledajuci ovo:
Igra je ocigledno veliki uspeh. Sta bi sa narativom da je gejmerima dosta ovakvih shooter? Pitam prvobitno zbog Concorda. Da li je cena od 40$ zaista toliki problem bila. Posto je mehanicki i graficki Concord bio top. Ili je ovo mozda “Marvel kao IP efekat”, ne znam. Verovatno sve zajedno pomesano.
Generalno jeste Concord imao drugacije game-modove ali nekako se moze povuci paralela.
Takođe je puklo ili propalo par Marvel igara, tako da nije samo Marvel razlog, nego F2P. Nova publika neće da plaća igre koje su u istom žanru free. Conord je takođe bio slabo reklamiran a Rivals je svuda po YouTubu i Twitchu bio promovisan, posebno od strane većih Overwatch streamera, plus imali su dobar uvod u launch. Svakako Marvel ima određeu snagu kao brend, i to dosta pomaže. Concord nije imao nikakav ili slab hajp a sam vajb igre je nekako meh, plus sve to treba da platiš 40$.
Što se tiče Rivals, svaki tim mora imati barem jednog supporta i jednog tenka. Jasno je da svi hoće damage likove ali neko mora i manje popularne uloge.
Venom ume da bude nezgodan, posebno ako uskoči u zadnje redove/odbranu, ali isto tako ako se tim odmah fokusira na njega, bude brzo gotov. Zato je bitna komkunikacija/chat i calling-out.
Realno, ovo važi za svakoga, ali ako ste u team chatu obavezno čim vidite da je nekome HP ispod 100 ili ide u tom smeru, odmah treba skrenuti pažnju tima na tog heroja da bi što pre bio eliminisan. Bolje čak i prozvati nekog pogrešno nego ne prozivati protivnike uopšte.