Nismo verovali da neka Mario Kart igra može toliko da nas iznenadi kao Mario Kart World.
Mario Kart World, baš kao i bivši naslovi ovog serijala, nam daje sve ono što smo voleli iz prošlog naslova, i pravi veliki korak napred. Nakon što sam prešao sve kupove, igrao dosta online trka, i kružio po svetu, imam utisak da sam tek video delić onoga što nova Mario Kart World nudi… a igra je tek izašla. Iskreno se nadam da Mario Kart World neće biti zapamćena kao “ona igra koja je digla cenu svih ostaih igara”, već kao pravi korak unapred za ovaj voljeni serijal.
Mario Kart: Uvek isto, samo što nije
Serijal Mario Kart postoji još od 1994 (Super Nintendo). U ovoj zabavnoj ali haotičnoj Karting igri, vi igrate kao jedan od junaka iz Super Mario franšize gde se trkate na kratkim stazama protiv drugih vozača.
Ono što čini ove karting trke unikatnim su oružja koja pokupite za vreme trka. Možete gađati svoje protivnike oklopima od kornjača, postavljati banane, pretvoriti se u metak i odleteti daleko ispred ostalih ili čak sabotirati sve igrače jednim udarom munje. Sve ovo je napravljeno kako bi vozači na kraju stigli ove napred. Uglavnom je izbalansirano, ponekada i nije, ali jedno je sigurno, Mario Kart igre su uvek bile odlična zabava i nije ni čudo što su uvek jedna od najprodavanijih igara na svakoj Nintendo konzoli.
Od kada je prvi deo izašao, svaka nova Mario Kart igra dodala je nešto novo za serijal. Ove ideje su nekada bile fantastične, a nekada ne baš, ali je uvek srž igre bila nedotaknuta. U Mario Kart World, najnovija inovacija je da više nemamo pojedinačne staze, već ceo svet za trkanje, pa čak i za vozikanje. Druga jako bitna stvar je sama mehanika u igri, tj vožnja. Za razliku od poslednje igre u franšizi, Mario Kart 8 Deluxe, kontrolisanje vozila je ovde malo opuštenije. Ne znam kako to tačno da objasnim, ali recimo u prethodnim igrama u odnosu na World, kontrolisanje deluje kruće, točkovi su često čvrsto zalepljeni za stazu. Ovde to nije slučaj. Uvek imate osećaj kao da ste slobodniji kada skrećete i pokušavate da uhvatite pravi ugao za neku krivinu. Da ne pominjem to da pored tog nekako opuštenijeg sistema skretanja i vožnje su tu i druge varijable.