28.05.2011. godine na Wembley-u u tacno 20:45h sastace se ova dva diva. U ovoj temi ne zelim da prouzrokujem bilo kakve rasprave koji je bolji tim, vec samo zelim da vidim koji ishod narod iscekuje, vox populi!
Ostavite glas i molim vas nemojte da pisete fanboy poruke:ruk:
Nadam se dobroj utakmici,a glasao sam MU prvenstveno zbog Vidica,mada dosta gotivim i Gigsa i Ser Aleksa.
Jedini za sada dajem glas za Barsu Inace naravno da bih voleo da podigne vidic pehar,ali oduvek sam gotivio Barsu
Mene ovi iz barse nerviraju jako,nisam neki ljubitelj ni jednih ni drugih[inace navijam za celzi i bayern od stranih]
MU osvaja ovo…
Jedva cekam da gledam utakmicu inace mislim da ce MU da pobedi idemoooo
Nekako mi super kada Vidić izađe na teren k’o kapiten, heh, meni nekako puno srce! E i da, sa ovim sam sve rekao!
Iako sam navijao za Real u polufinalu, i dalje ne mogu toliko da mrzim Barsu koliko mrzim Mancester, tako da bih voleo da Barsa osvoji LŠ… Ako ništa drugo nadam se dobro utakmici…
Navijam za Manchester, i voleo bih da osvoji Manchester ali ipak mislim da ce Barsa osvojiti.
Normalno da će barca osvojiti,pa suci će im pomoći kao i protiv reala…
ne pocinji paljbu
ne počinjem,nego samo govorim ono što je pola svijeta potvrdilo…
Glas ide naravno za Man Utd! Come on you Reds!
Jedino sto se nadam za finale je pravedno sudjenje. Iako sam fan kluba iz engleske, ne bih voleo da zbog sudijske greske osvoje LS. Vise bih voleo i da izgube 3-0 nego da pobede na sudijsku gresku. Mislim da je Howard Webb trenutno najobjektivniji sudija, ali kako je iz engleske, nece sigurno suditi. No, videcemo vec, blizu je i ta subota
Jao jos malo :emoticon-0100-smile,jedva cekam nadam se da cemo uzivati u odlicnoj utakmicu,poceo sam brojati minute :time:
2-1 konacni rezultat sa peharom u rukama vidica
Moje misljenje je da cemo gledati produzetke.Uglavnom neka bolji pobedi!!
Nisam za penale,primer celzi - mu 2007 moskva cini mi se.Celzi tokom celog meca bolje igra,bolje sanse i na kraju je nespretnim sutem Terija koji je promasio MU je uzeo pehar.Tako da ono tipujem na MU jer iskreno ima bolje igraju.
BARCA!!! Najbolji tim u istoriji fudbala!!!
vala oduvali su man utd, nemam reci
Stvarno mi je krivo sto je MU izgubio neznam sta da kazem za Barsu svaka cast…