Imam RGH, i igre na internom hardu. U jednom momentu sam ubacio od drugara eksterni hard, i on ih je dodao u Games, mislim da sam tad aobrisao path za interni disk.
Sada ne mogu nikako da vratim da se ista vidi sa internog diska pod Games. Preko USB-flesha moze.
Pod manage paths sam stavio HHD, HHD/GAMES, menjao depth 2-6… radio scan, uvek restartovao. Nece nikako.
Naravno mogu u fajl menadzeru da nadjem xex fajl, i startujem igre normalno, ali nikako ne mogu da ih vratim na listu.
Pa zato sto ti ostale upamcene putanje za USB, tj eksterni HDD, ali ne podesis dobro za interni. Da li si siguran da pritisnes “Save” nakon sto odaberes putanju do internog HDD-a?
Evo. Probao sam i sa putanjama za content 00000000. Kada napravim za USB/Games sve funkcionise sa igrama koje imam na njemu, ali ove na HDD nikako da vidi… Menjao sam i depth na 2.
Dobro, da li si apsolutno siguran da su ti igre u ovom folderu a ne negde drugde? Da nemas unutra slucajno jos neki Games folder pa da to pravi zabunu? Takodje, da li si isao na Manual Scan nakon svega toga.
Da, samo taj je Games. Znam i zato sto idem u File Manageru u njega kada zelim da igram neku igru preko xex fajla jer sad nemam drugu opciju. Isao sam na Scan vise puta, restartovao posle toga i sl.
Matori, to je najprostija stvar u vezi Xboxa, i to ionako treba raditi s vremena na vreme jer se FSD vremenom uveca i na nekoliko gigabajta u zavisnosti koliko cesto stavljas i brises igre. A cinjenica je da resava 99% ovakvih tupavih problema kada se nesto konzola zainati. Ali kako hoces, tvoja je konzola.