Yeeeeeeees!
Ovo bas cekam kolko sam skontao nisu najavili kad izlazi nego ce ponovo neka novost biti u decembru?
Da, sledeÄi trailer na Game Awards rekao bih u decembru. Å uÅ”ka se odavno da je igra u developmentu Äudi me da nismo dobili neki konkretniji trailer.
Samo da nije 2025 kad i gta VI
Znaci 2026.
Bolje za njih
Radnja se seli na Siciliju (verovatno kraj 19/sam poÄetak 20 veka) i igra neÄe biti open world veÄ Äe biti mnogo sliÄnija kecu i dvojci, Å”to se mene tiÄe može, odliÄne vesti.
Iskreno ovo je jedina igra sa ovog Gamescom-a koja me zaista i uistinu zanima i koju zaista želim i imam potrebu da odigram.
Nego recimo veÄ jako dugo nema nikakvih vesti o novoj Mass Effect igri koja je najavljena onim trailer-om joÅ” pre par godina, takodje zanima me Å”ta se deÅ”asa sa onom Marvel 1943 : Rise of Hydra igrom, ni o tome nikakvih vesti od kako je izaÅ”ao onaj prvi (i zasad jedini) trailer, mada koliko mi je poznato u planu je dosta Marvel igara u narednom periodu (recimo oni Äuvari Galaksije su mi bili sjajni), mada Å”to se tiÄe Marvela jako bi voleo da vidim Srebrnog LetaÄa (genijalan lik), Crnog Pantera (mada mislim da je on veÄ u planu), Tora, FantastiÄnu 4-orku ili X-Men igru, beÅ”e i Blade igra je u razvoju koliko mi je poznato Å”to me isto raduje.