Mafia: The Old Country - Official Teaser Trailer | Gamescom 2024

Yeeeeeeees! :grinning:

9 Likes

Ovo bas cekam :smiley: kolko sam skontao nisu najavili kad izlazi nego ce ponovo neka novost biti u decembru?

Da, sledeći trailer na Game Awards rekao bih u decembru. Å uÅ”ka se odavno da je igra u developmentu čudi me da nismo dobili neki konkretniji trailer.

3 Likes

Samo da nije 2025 kad i gta VI

Znaci 2026. :smiley:

1 Like

Bolje za njih

1 Like

Radnja se seli na Siciliju (verovatno kraj 19/sam početak 20 veka) i igra neće biti open world već će biti mnogo sličnija kecu i dvojci, Å”to se mene tiče može, odlične vesti.
Iskreno ovo je jedina igra sa ovog Gamescom-a koja me zaista i uistinu zanima i koju zaista želim i imam potrebu da odigram.

Nego recimo već jako dugo nema nikakvih vesti o novoj Mass Effect igri koja je najavljena onim trailer-om joÅ” pre par godina, takodje zanima me Å”ta se deÅ”asa sa onom Marvel 1943 : Rise of Hydra igrom, ni o tome nikakvih vesti od kako je izaÅ”ao onaj prvi (i zasad jedini) trailer, mada koliko mi je poznato u planu je dosta Marvel igara u narednom periodu (recimo oni Čuvari Galaksije su mi bili sjajni), mada Å”to se tiče Marvela jako bi voleo da vidim Srebrnog Letača (genijalan lik), Crnog Pantera (mada mislim da je on već u planu), Tora, Fantastičnu 4-orku ili X-Men igru, beÅ”e i Blade igra je u razvoju koliko mi je poznato Å”to me isto raduje. :wink:

1 Like

8 Likes