Mafia: The Old Country 8.8.25

Изашао је трејлер за Mafia: The Old Country.

4 Likes

Welcome Enzo! Da li smo dobili mladog Don Salieria? :smile:

RDR: Sicily Edition :smile:

Fino izgleda ali sam iskren da budem ipak očekivao malko više tj. da će malo jači utisak ostaviti na mene (ovo ostavlja malo neki utisak mafia meets rdr i pomalo nečeg već vidjenog) , takodje mislim da Mafia igrama bolje pristaje neki malo moderniji i urbaniji setting i mislim da bi verovatno bilo bolje da je radnja bila smeštena u Las Vegas tokom 50-ih i 60-ih i početak izgradnje te kockarske prestonice tamo (nakon što je Fidel Kastro najurio mafiju sa Kube kada je dosao na vlast) kao što se i nešto govorilo i kružile neke glasine po netu , ali nije isključeno da će to da ostave mozda za naredni nastavak.

Inače bilo bi interesantno videti i Mafia igru smeštene u 80-te (sa vajbom i ambijentom kao film Goodfellas) u eri Džona Gotija, kada je već uticaj italijanske mafije u SAD počeo da opada i kada su već bili u nekom defanzivnom položaju gde su i danas (što delimično zbog tih RICO zakona što zbog već malo zastarelosti njihovih metoda, opšte promene u društvu kao i pojave raznih drugih visoko organizovanih kriminalnih organizacija poput latinoameričkih kartela, ruske mafije, trijada, itd).

5 Likes

Да ли постоји срећнија особа од мене? Мислим да не :joy:

1 Like

Danas dobijamo gameplay trailer.

6 Likes

Uh uh iskreno ovo na mene ostavlja mnogo bolji i jači utisak nego onaj prvi i debi trailer (koji mi iskreno nije bio nista posebno).

Nego bilo bi dobro kad bi igra mogla da se igra sa italijanskim voice acting-om (kao što AC : Shadows može na japanskom) i to sa onim sicilijanskim, južnjačkim akcentom.

1 Like
2 Likes

Meni izgleda odlično, iz nekog razloga mi igra daje vibe Indiane Jones igre.

1 Like

Ne razumem samo zašto košta “samo” 49e… :thinking:

Nadomestiće to 2K sa GTAVI.

Zato sto je linearna ima pocetak i kraj.(kao i svaka mafija za razliku od gta naprimer)
Jednom predjes i to je to.

1 Like

Mozda na kraju sve ovo sto rade sa cenama od 80$ u neku ruku ispadne dobro na kraju.
Mozda pocnu publisheri da i na ovaj nacin pokusaju da privuku kupce. Vec par igara ce biti 50$ na launchu sto je super.
Posebno za ove igre poput mafije i slicnih linearnih igara, 80e je besmisleno

3 Likes
1 Like

Igre koje su 50 su uglavnom manje AA igre, tj linearne ili prilično manje sati treba za preći. Što je ok, meni često takve igre budu bolje nekad jer ne očekujem ništa i bude super.

1 Like