Mafia 3 - New Bordeaux Gameplay Trailer # 2

1 Like

Koliko me uopste nije zanimala igra sa prvim objavama, toliko sam sada nahajpovan.

Valjda me kupio onaj gameplay trailer gde lik vozi gradom a Bad Moon Rising od Kridensa vristi na sve strane. Moguce da ce ovo biti OST koji ce konacno (po meni) svrgnuti Vice City sa trona. :slight_smile:

1 Like

Isto i kod mene…Bash sam se nalozio na ovo…Uzima se sigurno…

Da te onda malo razveselim na tom polju :slight_smile: . Mafia 3 ce u igri imati vise od 100 pesama, evo i lista tih pesama koje ce biti u igri:

1 Like

well shit, vec vidim da ce born to be wild, piece of my heart, proud mary i bad moon rising biti na repeat. A son of a preacher man kad naleti ne izlazim.

Secam se u Vice City-ju kad je naisla i just died in your arms ili japanese boy ili Billie jean da sam vozio bezveze dok se pesma ne zavrsi :smiley:

Evo prva sa liste :slight_smile:

A evo i zadnja :slight_smile:

Steta sto nema ovo, ovo bi slusao dok bi se vozio po countryside-u :smiley:

Evo kada vec kacim :slight_smile: jedna za dusu.

Best sounstracks ever

Upravo pao preorder igre:

Inace tema koja ide uz preorder mi je pre dobra, lagana “muzikica” uz cvrcke u pozadini :slight_smile: . Ikonice kao lagano izlizane, i kako ih menjate pojavi se krug oko njih, nesto kao meta(i menja se zvuk…), preko teme onako kao lagani sneg(kao sto je bio stari signal od TV-a) , evo i SS teme, ma da to uzivo izgleda puno lepse :

Hebes soundtrack,gameplay IZUVA.
Sountrack ako ti je bitno pusti sa kasetofona dok igras :slight_smile:
Headshot kad prsne krv po zidu iza njega… next gen… to mi daj…