LT+3.0 problem

Flesovao sam konzolu Falcon na LT+3.0 i stavio najnoviji dashboard i radi sve super a citac je benq. U Jasper konzoli imam dashboard koji je dve serije stariji i citac Liteon koji je isto flesovan na LT+ 3.0 i on isto radi super. E sada ja sam zamenio citace i u taj Jasper sam ubacio benq i sada kada ubacim bilo koju igru on mi izbaci samo xbox logo preko celog ekrana. Sta bi mogao biti problem, da li treba da update-ujem dash ili moram ponovo da flesujem drajv???

Ne radi zato sto nisi promeni dvd key, zato batali ceo posao i vrati citace kako su bili ako je vec sve radilo kako treba.

Da li mogu ponovo da flesujem taj benq pa da mi radi i na jasper-u?

Nadam se da si isao na kraju na save pa snimio log cijelog postupka sta si radio. Posalji mi log na PM pa da vidim sta si uradio. Nesto nije dobro i vjerovatno nisi ubacio key i zato sad imas taj problem

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Sve sam uradio po tutorijalu sa youtube-a i na falcon-u radi a na ovom Jasper-u nece :frowning:

Nisam nikakav Key ubacivao radio sam onako kako je i na tutorijalu i ne radi na Jasperu, kako je to moguce?

Mogao sam predpostaviti da si TUT nasao na YT. Otvori JF i u Documents imas o aj jftut - sve procitaj, uvod pa sve vezano za Benq drive dok ne nadjes sta je zabagovalo. Samo nikad vise ne trazi TUT na YT - that is no no

Probao sam i Jungleflasher ali je jako tesko kad pola stvari ne razumes jer je na Engleskom pa pratis samo slike onda i Youtube bude veliki prijatelj. Ja i burazer smo preko tog youtube tutorijala flesovali ali radi samo na falcon plocu. Nemesis , imas PP.

Nema veze koja je ploca vec koji je drive… ako ne znas eng. nemoj se petljati oko ovakvih stvari. Vidis sta si sad uradio a upitno je da li si sacuvao key

Nemesis druze pogledaj inbox poslao sam ti log :slight_smile:

Ovo je moj log file:

http://www.MegaShare.com/4431576

nece ta rabota da ti radi nikako, ne mozes vise da spoofujes i menjas drive-ove odmah ce konzola da blokira, OSIG nije isti, ako je konzoli u NAND-u fabricki upisano da je OSIG recimo LITEON a ti stavis BENQ pa i sa odgovarajucim kljucem to nece da radi jednostavno jer ona vidi da nije liteon i cao zdravo… postoji nacin da se to promeni iscitavanjem nand-a i ponovnim upisivanjem sa promenjenim parametrima tj da uparis konzolu sa drugim drajvom ali pitanje je vremena koliko ce da potraje na LIVE-u…

p.s.

mozda ti taj falcon radi lepo jer je fabricki i bio liteon u njemu, a taj benq nekada pre spoofovan, do sada sam video brdo premetacina sa konzolama i drajvovima, brdoooo… a ovo za YT auuu ala si se zeznuo, nemoj to da radis uopste, mnogo ima sabana… a i lepo smo ti SVI odavde rekli da koristis JF TUT, jbg jeste na engleskom ali danas je engleski defakto jezik svuda, a ako hoces da radis ovakve stvati onda je OBAVEZNO da znas engleski, drugacije ne mozemo mi tebi da pomognemo ako i ti sam ne znas sta radis…

Hvala ti puno Vlado sada su mi neke stvari jasnije a kada flesujem drajv koji je bio u konzoli kao ,fabricko-originalno pakovanje, sve radi super. Nije mi Engleski toliko stran ali ga ne znam bas 100"% i bas svaku rec :). Hvala Vlado, jos jednom moze lock za temu :wink: