Lost Planet 3 has moved out of its “early 2013” launch window and into summer. Capcom announced today that the game will hit PC, PlayStation 3, and Xbox 360 on June 25, the perfect time to play a video game that takes place on an ice planet.
The publisher also outlined its retailer-exclusive pre-order bonuses. GameStop pre-orders get the Freedom Fighter pack (five multiplayer characters, two rig upgrades), Amazon gets the Punisher pack (three unique weapons, two rig upgrades), and Best Buy gets the Assault pack (three unique weapons, two rig upgrades).
Posle keca, sve je krenulo nizbrdo. Pretpostavljam da ce se slicno desiti i ovoj igri kao sto je i to bio slucaj sa DS 3, preveliki akcenat bacen na akciju i genericno pucanje.
Dvojka je bila očajna, nekoliko puta sam davao šansu, ali nikako da krene. Čak i co-opu je bilo nesnosno. Prvi Lost Planet je i dalje najbolja igra serijala. Sećam se kada sam ubacio disk i pomislio kako sam ovako zamišljao tadašnje nex-gen konzolno igranje. Kontrole su bile problematične a posebno se to osetilo u fajtu sa bossevima kada sve postane haotično i frustrirajuće. Uglavnom, Capcom je mogao svaki nastavak drugačije da nazove umesto da stavi pod isti serijal.