Lords of the Fallen In-Depth Preview

EpicNameBro je uradio In-Depth preview za ovu igru, upoređujući je sa Dark Souls igre. Koliko sam mogao da vidim ENB je poznat svim fanovima Soulsa, zbog toga što analizira? opisuje? walkthroughiše? :slight_smile: Nisam u toku, ali jako lep info o igri ima u ovom videu.

https://youtu.be/UkDn5r1CieI

ENB radi najviše Lore serijal za Dark Souls, ali i wakthrough i dosta drugih stvari. On je od Namcoa dobio kopiju Dark Souls 2 da bi za njih napravio Guide. On takođe vršidetaljnu analizu igara poput Souls serijala, Disgaea, itd.

Kada izlazi igra?

31.10, za Noć Veštica.

  1. ovog meseca :slight_smile:

Da skontao sam da ih gotive ovi iz Namco-a a i da radi te analize.

Inače po ovom videu mi se igra baš sviđa, nekako sve ono šta mi je smetalo u DS-u je ovde bolje odrađeno, nadam se da neće zasrati nešto u realizaciji, jer su već i sada sebi stavili visoki cilj.

Čudno da je još nema za pre load…

Na US PSN-u piše da je teško 4.7gb, mada kontam da je to inicijalni download ili šta god.

Mene od poslednjih par trejlera više podseća na Darksiders sa elementima Souls igara, iskreno. Ne mora da znači da je loše, ali mi ne deluje toliko otvoreno po pitanju kombinacija u vidu magija i oružja, za razliku od Souls igara, gde si mogao sve da budeš, ovde moraš da pređeš igru da bi dodao druge magije i skillove. U odnosu na ono što su najavili kada se igra pojavila po netu, pa do sad, deluje mi kao da su umanjili Souls uticaj, a povećali uticaj Darksidersa.

Možda mi i zbog toga prija više :D.

Videćemo sve u svemu, nisam odgledao ceo klip pa ne znam da li je i MP sistem kao u DS-u što bi bilo skroz extra :).

Mada kako sve više i više gledam i razmišljam, izgleda da ću zaigrati ovo na nekoj konzoli.

Mislim da nema MP. Nigde nisam video da su nešto pričali o MP, osim da će ga valjda ubaciti ako završe sa igrom pre vremena, ili nešto slično.

[video=youtube_share;cD3l-3iipy8]http://youtu.be/cD3l-3iipy8[/video]

Još jedna analiza Lords Of The Fallen, ovaj put od strane Vaati Vidya, takođe poznatom po Lore videima za Souls i druge igre.

Inače, devovi su odgovorili na većinu ovih analiza, i to pozitivno, juče je koliko znam izašao prvi dev diary za LotF. Iskreno jedva čekam igru :slight_smile:

Mislim da sam video da je isti fazon MP-a kao i u Dark Souls-u… Da mozes da pozoves nekog u pomoc kod Boss-ova i sl… Bar mislim. Ili sam se ja nesto istripovao… :smiley: Ali nije ni potreban MP ovoj igri :smiley: