Ti organizatori definitivno ne znaju sta rade.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
prsli su nacisto,esports i lol na olimpijadi?Smesno…
Odlicno! Nadam se da ce u buducnosti biti sve vise video igara na Olimpijadi… Video igre zasluzuju da budu svrstane u tu kategoriju, isto kao sto je sah, poker, pikado, itd… “Sport”…
Nadam se da nece biti. Ljudi jedva cekaju olimpijske igre da bi gledali sport (ja prvi). Ako vec oce LOL onda neka organizuju esports olimpisjke igre pa nek ljudi igraju fifu, pes, dotu, lol, battlefield, COD…
Slazem se sa maxsom i intruderom.
Moj komentar na ovu vijest je LOL
Iskreno što da ne. To je ipak nada i za one koji nisu uspeli u nekom fizičkom sportu da učestvuju na olimpijadi.
Sent from my LT30p using Tapatalk
Ovo mi je upropastilo dan. I sta, sretnes lika i pitas ga sta si ti, on kaze sportista; kojim sportom se bavis? - igram LoL.
Skroz se slazem sa ovim sto si rekao. Lik koji igra igre “100 sati dnevno” sigurno nije sportista.
Glupost. Lik nema zivot pored toga,niti se pomerio iz stolice i ucestvuje na olimpijadi kao neki drugi sportista koji je zrtvovao sve i podredio treningu. Sta je sledece?
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Ajoj. Kakav fail. U cemu je fora, pa nece se to igrati narednih 100 godina.
Pretvaraju nas u debile…
Ovde su ljudi malo pobrkali loncice. To sto je neka igra kompetitivna, ne znaci samim time i da je sport. Tom logikom, Rizik je trebao da postane zvanicni sport na Olimpijadi cim je izdata igra.
Ali ono, ne bi me iznenadilo, posto mi se cini da Olimpijada lagano gubi korak u popularnosti medju mladjom populacijom, ovo je nacin da im se dodvore.
Izvinićeš kolega, ali ovo je stvarno izvala…Olimpijada postoji hiljadama godina, još od 776. god. p.n.e
Bacanje diska/kugle/kladiva, atletika i ostali sportovi stari hiljadama godina rame uz rame sa igrom nastalom prije plafon 10 godina ? Ne odobravam
igre u suštini (ako je mozak zdrav) trebaju biti hobi, zanimacija, a ne SPORT
Ništa lično u postu nisam napisao, da naglasim i molim bez uvrede
EDIT: A za ovo što nisu uspjeli u nekom drugom sportu jer su beteri ili nisu pronalazili sebe gdje treba i kad je trebalo ti nije izgovor…ako misliš uspjeh treniranje, onda postoji i paraolimpijada i ZOI, ali ovo…
Logički gledano, nit’ se svrstava pod zimski nit’ pod ljetni, jer LOL zahtijeva STO I KOMP sa periferijom, niđe opreme, dresa, tima, REPREZENTACIJE (?)
Deluje benigno jer samo hoce da time privuku “kolodjuti” generaciju koja verovatno nece da gleda bacanje diska i za pola sportova nije ni cula. Obozavam e sport ali nije bas u duhu olimpijade. Ali ocigledno je doslo drugo vreme i od telesne kulture prelazimo u tehno kulturu. Ne brinite ceka nas joj stosta. Prvi kiborg na olimpijadi. Do 2100-te takmicice se roboti. Ili ljudi sa VR kacigama.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Neka rade sta hoce ali barem dok sam ja ziv i moja generacija neka bude koliko toliko normalno znaju se neke stvari ovo je smesno narode…
Stefy, nismo mi toliko matori, pa da kažeš, dok smo živi
Ali da, mnogo su počeli ljudi da **** i da se “modernizuju”, i ono moje omiljeno, žele da “prošire publiku” i “privuku veće mase”, time što se rade pogrešne stvari i idu u suprotnom pravcu od onog logičnog.
Milane dvadeste gazim dobro mi je savim xD
Ma lova je br.1 sta misle mase je malo vazno jer ce se vremenom pomiriti tako to uvek bude
Izvinićeš i ti, moje mišljenje je to, ja u sportu nisam uspeo zbog bolesti i sada kada sam koliko toliko zdrav i sposoban da treniram ne mogu nigde, ni kompetitivno ni rekreativno, jednostavno sam sad “mator” da krenem ispočetka. Ja pričam na svom primeru, sad što je nekoga ko je bio sposoban bolelo uvo i trljao je bulju ispred kompjutera baš me briga, ja iz svog nekog iskustva pričam i formiram mišljenje.