Kratak info za vlasnike PS3. Matori Logitech Rumblepad 2 radi na PS3 ko podmazan. Naravno nema PS button u sredini ali radi u meniju i u igrama. Konkretno sam probao Black Ops i Killzone 3.
treba uzeti u obzir da je ovo super pod uslovom da igra nema sixaxis kontrole, jer onda nula bodova od igranja na joypadu (heavy rain npr)
PS: imam ps3 dve nedelje pa pametujem
Ja imam neka 2 Hama dzojstika za pc pa mi zavrsavaju super posao na PS3… Uvalim ih drugovima koji nemaju pojma o igricama i onima koji su navikli da cepaju pes na ps2
Da PS3 je zaista dobar sto se tice rada sa third party kontrolerima a narocito sa Logitechovim. Koristim Dual Action kao drugi kontroler, a cak mi i stari MOMO Racing volan odlicno radi u Gran Turismu 5, a ni jedan ni drugi nisu zvanicno podrzani.
Drugar ce mi doneti G25 volan. Kazu da je Gran Turismo odlicno podrzan tj. da igra odlicno podrzava G25. Jedva cekam.
E ovo me sad bas obradovalo. Jeste da ped nije wireless ali briga me. Ustedeo sam kesh
PS: Cinimi se da je za nijansu robusniji tj veci od original PS3 peda sto mi u principu i odgovara.
EDIT: Hej Akiris… koji ti je PSN ID da te addujem ?
EDIT2: Nadam se da si legala
ma jok, menjao se sa drugarom na dve nedelje, sutra ga vracam
Radi i Logitech Rumblepad Cordless provereno na PS3.
Naravno da radi… Skoro svaki PC joystick radi na PS3…
OK. Nego reko, cisto ka info iz prve ruke. Uostalom, kao i izvorna poruka ove teme.