Ljudi uzeo sam Xbox Series S danas i treba mi pomoć

Pozdrav ljudi, kupio sam Xbox Series S bukvalno danas, i logovao sam se na svoj microsoft nalog koji koristim na laptopu, kupio dve igrice sa CDKeys i obe ne mogu da aktiviram iako pise (Can activate in Serbia), i dobio sam odgovor od njihovog suporta da su oba koda aktivna.

Koristiš VPN, uključiš staviš IP Amerika ili odakle je već kod, loguješ se i samo uradiš redeem code.

1 Like

Preko browser-a? i jel imas neke preporuke za VPN?

Da bilo koji browser…

Hvala brate

1 Like

Izvini sad sto opet davim, al tamo mi pise can activate in serbia, a za drzavu na mom nalogu sam stavio Nemacku, jel treba to nesto da menjam?

Probaj nemačka, UK, US redom na kojoj će ti dozvoliti da aktiviraš

1 Like

Vazi, hvala, jel to nesto od skoro zato sto sam kod burazera na Xbox One S konzoli na nalogu kojem je zemlja isto Nemačka i isti je metod placanja? i 10ak puta sam kupovao preko CDKeys i nikad nije bio problem

Kupio si igru za Xbox i državu YYYY. Idi na svoj Microsoft Xbox profil i za državu izaberi YYYY i za billing i delivery adresu stavi adresu hotela iz države YYYY. Na svom PC kao region stavi državu YYYY. Pokreni store i idi na Redeem code. Pre unošenja koda pisaće tvoj ms email i u zagradi država YYYY. Tada upali VPN na PC aktivan u državi YYYY i redeemuj kod. Vrati sve u prvobitno stanje i instaliraj igru na konzoli.

Ako ne umeš da ovo uradiš ili ne znaš za koju državu si kupio, pošalji meni kodove da iskoristim.

Vazi brate, hvala

Ako mu je nalog na USA npr, nema potrebe da menja na bilo koju državu, dovoljno je samo da prilikom redeem-a upali VPN na državu za koju je kupio kod.
Ako je na SRB, ne pomaže VPN već mora da prebaci nalog na tu državu ili USA npr.

1 Like

Sve se slažemo, čekamo da vidimo je li aktivirao. Ako ne uspe, jedan kod tebi jedan meni :smile:

1 Like

Njah, ne može da ne uspe jbg, lepo objašnjeno :grin:

Pise brate za region Europe & UK, a ako ne budem aktivirao obojici ide po kod

A tebi je region naloga koji?

VPN > Germany pa probaj redeem, ako ne uspe onda probaj UK. Ako i to ne uspe, proveri još jednom u opisu koda za svaki slučaj.
Testiraj VPN na show my ip jel radi lepo.

1 Like

Neke preporuke za free VPN?

Windscribe, urban vpn

1 Like

@luciano7 Slikaj nam opis za oba koda koje si kupio. Ti hoćeš redeem da uradiš u Srbiji?

1 Like