Live nalog za Minecraft konzolu

Pozdrav ljudi, nov sam ovde, trebala bi mi pomoć da nešto ne zeznem. Kupio sam klincu xbox one s Minecraft edition sa igrom i neki Red stone pack, nisam gamer ne zamerite na manjku informisanosti. Treba da napravim nalog za xbox live, a ne bih da nekako zeznem tu igru da posle ne može da se koristi. Koje su mi opcije, šta da stavim kao regiju pri prvom paljenju konzole, da li nalog pravim preko računara ili same konzole i da li treba da podešavam billing adresu na Ameriku, uzeo bih mu odmah ea access, neću da uzimam gold, online igranje mu ne treba sad? Hoće li mu taj Minecraft raditi ako stavim lažnu adresu sa Aljakse? I mogu li sve da platim preko paypal-a ili moram karticom? Postoje li neke druge opcije za plaćanje?

Pozdrav!

Ok, to bi ti najbolje radilo sa USA nalogom, i registruj ga na Aljasku. Tako ćeš imati najmanje problema a i cene su bolje u dolarima kao i akcije za USA tržište.

Možeš uraditi to sa konzole ili na xbox.com, bitno je posle da isti account koristiš na oba.
Pored EA Accessa razsmili i o Xbox Game Passu gde ima gomilu igara a nove se dodaju svakog meseca:

Za plaćanje još niko nema siguran odgovor šta radi a šta ne. Meni lično PayPal nekad radi a nekad ne. Kreditne kartice isto tako. Za pretplate ti treba neka kartica ili PayPal da bi to radilo.

Jedna od opcija koja sigurno radi jeste da kupiš Xbox Live Gift card ($10, $20, $50, itd) pa da to “natočiš” na svoj account i onda kupuješ sa Xbox store-a šta te zanima od igara.

1 Like

Hvala na odgovoru, evo baš sad idem po paket u Gigatron, pa kući na podešavanja. Znači da ne mogu nekako sa podešavanjem naloga da upropastim igru koja ide uz konzolu? Pretpostavljam da ću dobiti digitalnu igru, a ne disk.

Možeš da je vežeš za neki nalog i posle ne možeš da je prebacuješ na drugi

Aha, a kako da izbegnem to? Znači može na više naloga da se igra ista igrica? Hteo sam da napravim jedan primarni i jedan za klinca sa roditeljskom zaštitom.