Live igre EA

Da li moze da se igraju EA igre npr. Battlefield 3 na xbox liveu ako je narezana

Može, samo treba još da kupiš online pass da bi igrao.

a za ove ostale ne treba online pass?

Za koje ostale? EA igre mahom zahtevaju Online Pass da bi se igrao Multiplayer, dok Singleplayer možeš bez ikakvog problema da igraš.
Sve igre možeš da igraš, samo da pratiš uputstvo za rezanje i da imaš najnoviji LT, to je sve. Ovo važi za sve igre, nema veze ko ih pravi.

pa kod drugih proizvodjaca igrica ubisoft capcom itd jel kod njih moze da se igra online bez tog online passa?

Aman ako te intersuje neka igra, ukucas na google ime igre i “online pass”, i znaces. Trazi BF3, Far Cry 3 za co-op i MP, Mass Effect 3, itd itd

Ima 10 sa ovom tematikom… I tamo imas sve odgovore…

Slušaj, nije kod svih Online Pass. Online Pass je najzastupljeniji kod EA i sad je počeo Ubisoft da ga koristi, ali ne kod svih. Najbolje ukucaj na Google “lista igara koje zahtevaju online pass”.

I ja sam malo gledao pa da pitam jel ovo radi?
Free Online Pass For Games, Free Online VIP Codes, Free Online Passport Codes, Free Online pass, free online pass for battlefield 3

Radi 100%, uradis to, dobijes kod i MICROSOFT ti banuje konzolu…

Trojanac zagarantovan :D.

Ja upravo zato pičim isključivo CoD: BO2. EA je kao mnogo bitna firma… Od mene neće ništa naplatiti!!! Dosta je što plaćam Xbox Live servis!

Bre, ako misliš da igra vredi, ti ćeš platiti, ako ne nećeš, sad to da li Ea treba da dobije pare ili ne, za ovu temu nije bitno, ako ćeš da kukaš, otvori temu kako ti smeta EA i tamo se žali.