Zdravo svima,mnogo sam preporuka dobio o ovom sajtu pa ako mozete da me savetujete oko kupovine…dvoumim se oko ova dva proizvoda pa me samo zanima koja je razlika???(osim u ceni) :mmm
ovaj prvi ti sadrzi kit za flashovanje phat konzola, dok drugi ima dodatni unlock kit za slim i via kartica za prikljucivanje uredjaja, ukoliko ti chipset na ploci ne podrzava spajanje ck3 i ostalih stvarcica ili nemas X360USB pro
prvi kit sadrzi probe v3 i ck3i i XT (dodatak samo da spojis SATA izlaz na kraju kucista), neotrebna stvar inace ako nemas via sata karticu - ceo kit u prevodu sluzi samo za napajanje dvd drajva i za vadjenje kljuca i dalje se ne zna kako ces ga povezati na komp tj preko cega
drugi kit sadrzi sve to i dodatnu via sata karticu sa kojom mozes da flesujes samo PHAT konzole na slimu ne radi via sata kartica i alat za otvaranje slima, koji je btw nepotreban svo otvaanje svih konzola moze da se odradi jednim sicusnim ravnim srafcigerom
e sad ti odluci sta ti vise odgovara ili treba, ako ces trajnije i bolje resenje kupi lepo Ck3i i X360USB Pro i miran si mozes i slim da flesujes ali za otkljucavanje slima postoje druge metode (busenje cipa ili seckaje vodova zavis koja je verzija drive-a u pitanju)
upravo narucujem xbox360 usb pro, pa me zanima samo da li mora da se na tom sajtu placa u funtama, ili moze u evrima,hitno mi treba odgovor
o ovome sajtu je rec mrmodchips.co.uk
Ti mozes na karticu da uplatis dinare on ti obracunava funtu po srednjem kursu ili euro zavisi gde placas. Uvek ide konverzija u valutu koja je njima domaca u ovom slucaju funta. Stalno porucujem kod njih pa znam plus radim u banci
ja imam ovu banca intesa internet karticu i sad pokusavam da narucim i stalno mi izbacuje invalid card or blank(tako nesto) i u sustini ne mogu da narucim,uplatio sam danas lovu,i ne znam sad u cemu je problem???
kazi mi koji je to brend kartice, visa, maestro, master, sta? da ti kazem sta kod njih da selektujes, ali znaj da ako jednom pogresis, pare na kartici ti stoje rezervisane i blokiran zato i ne moze da ti prihvati onda ako je do toga, onda moras da trazis od modchips-a da ti puste mail da nemaju od tebe nikakav priliv pa to da nosis u banku da ti skinu rezervaciju inace ce da stoji mesec dana blokiran novac
evo ona ovako izgleda,mislim da pise da je debitna i da je viza Banca Intesa | Internet kartica
uglavnom mi ovo pise kad odem na autorizaciju
These fields are blank or invalid
stavi type samo VISA nemoj ono debit i slicno
expiry date stavi sta pise ako pise na kartici npr 05/14 stavi to
starting date ti je isto to samo kad je izdata npr 05/11
security code imas pozadi u donjem uglu tri broja
jedino prazno polje je onaj control number gde pise if unknown do not put anything sva ostala moras da popunis, ako ti ne prodje zovi banku i vidi da ti nisu sredstva na rezervaciji i ne pokusavaj dalje da porucujes bices blokiran…
koristim ja intezinu vizu internet… znaci ovako, imas 3 racuna, dinarski (npr maestro), devizni i internet koji je vezan za devizni. udjes lepo u ebanking i vidis koliko imas sredstava na svakom racunu i mozes da prebacujes sa racuna n aracun bez provizije. ako uplatis u intezi instant i se pojavljuje na racunu. kada placas obavezno proveri jel imas dovoljno sredstava na internet racunu i dobro je da imas malo vise za svaki slucaj.
Studiovpc hvala ti za pomoc,ne bi nista uradio bez tebe,evo narucio sam,izvrsena je transkacija,e sad mi samo reci kad otprilike stize paket,i da li se placa carina ili kako to vec ide?
ja mislim da sam do sada napisao bar 10x za carinu samo napises da ti ne salju racun a da na carinsku deklaraciju upisu vrednost ispod 20 dolara evra funti…
stize za TACNO nedelju dana od njih, ja porucio jutros opet cipove za jtag, zadnje 6 ture od njih uvek tacno na nedelju dana