pozdrav, kupio sam XBOX, pa me zanima kako da narezem igru, pratio sam tutorial, flesovan mi je na LT 3.0 XBOX, e sada, ja imam LITE ON SHW 1635S, flesovao sam kao na tutorialu, mogu li sada da rezem igre na njemu, i kada narezem kako to da uradim u XBOXU,
i jos jedno pitanje, kako da rezem igre koje su vise od 8 gb?
pa kao sto vidis nema ga na listi podrzanih , ali nista te ne kosta da probas. procitaj celu temu koju ti je M007P postavio tamo ti pise kako da probas.
Bespotrebno otvaras teme i postavljas pitanja, sve pise, samo treba da procitas, a ako ne mozes da PROCITAS tutorijal, onda bolje da nisi ni kupio konzolu
cijeli dan citam tutlorijal ali hocu pokusat.A gdje ima da se kupe dvd+dl u novom pazaru??
Bespotrebno otvaras teme i postavljas pitanja, sve pise, samo treba da procitas, a ako ne mozes da PROCITAS tutorijal, onda bolje da nisi ni kupio konzolu
ah budala sam dao sam 210e i evo kako se zavrsi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBurnerMAX not enabled, YET !Scanning: E:\ [LITE-ON DVDRW SHW-1635S YS0Z]BurnerMAX not enabled, YET !ovako mi pise kada kliknem
Ti si neverovatan, em si napravio ne dupli post, nego trostruki, em opet lupetas.
A za diskove, trebalo bi da imas DL diskove u bilo kojoj radnji PC opreme
Imas 11god. Razmisli prvo pre nego sto bilo sta hoces da pitas.Imaju odgovarajuce teme,sve objasnjeno.
Nista i ne cudi,s`obzirom na to kako si dobio konzolu,no nebitno.
Hehe ne dovodi do svadje nikakve nego ti moras malo da nesto proctas pre nego sto postavis pitanje.Temu ti ne mozes da lokujes mogu ja na primer ako mislim da treba da se lokuje.
Dakle dobio si odgovor,dobio si linkove gde da procitas sta ti treba,moras malo da iskuliras i da to polako prostudiras treba vremena ne mozes sve da naucis za par minuta.Sa obzirom da imas 11. godina,nesto mi se javlja da ti to neces moci sam,pa ti savetujem da pitas oca koji ti je i kupio konzolu da ti malo pomogne.