LINUX na RGH konzoli

Pretrazujem forum ovde, i nikako da nadjem odgovor na pitanje, da li je moguce na RGH iliti JTAG xbox-u startovati linux koji ce normalno raditi sa tastaturom i misem, kao i na racunaru… Pitanje uglavnom svodim na to da li ce moci s njim na internet kao i na Windowsu? Ako kojim slucajem postoji ista tema, preusmerite me tamo, ali ja je stvarno nisam nasao. Unapred hvala

Mozes, radi samo LAN zicna konekcija za internet, WIFI nije bio podrzan, mislim da jos uvek nije.
Probao sam, malo je zadavalo problema ali startovao sam i usao na desktop :slight_smile:
Nema tema na forumu o ovome, koliko znam niko se nije ni setio da to pokrene, barem na forumu nije trazio objasnjenja.

a koju verziju linuxa si ubacio?? Jel moguce ubaciti i WINE,pa pokretati aplikacije koje su za win??

Ja nisam isprobavao, posto je u pitanju PPC ahitektura moze da se desi da ne radi, ne znam zvanicno.
Izbacili su neke nove verzije ubuntu sa tweakovima, takodje i install.sh za instalaciju na interni HDD ja nisam imao vremena da testiram.

mislim cudno mi je da niko nije pokusao to da uradi… nije mala stvar da se pokrecu win apps na konzoli… dajte ljudi koristite te rgh konzole malo i za edukaciju pa javite sta je bilo

Slazem se sa tobom. Zato sam i pokrenuo ovu temu, da vidimo sta se sve moze sa linuxom. Pa ko proba bilo sta, nek javi :phone-2: :emoticon-0100-smile