Liga malog fudbala u Beogradu

Pocetkom oktobra bice organizovana liga malog fudbala koja ce trajati oko 2 meseca. Igrace se po sistemu 8 ekipa i svaka sa svakom ce odigrati po dva meca. Mec traje 2x po 20min sa dovoljno vremena za zagrevanje i odmor na poluvremenu. Igrace se subotom i nedeljom ujutru(prvo kolo subota, drugo nedelja…), verovatno od 9h do 13h. Igra se 5na5, svaka ekipa moze da prijavi koliko zeli igraca, i ima pravo na 5 rezervnih igraca tokom utakmice. Utakmice ce se igrati u balonu „Kolevka malog fudbala” u Jajincima na Vozdovcu. Balon je nov, moderan, sa vestackom travom, odlicno opremljenim svlacionicama i veoma je blizu Vojvode stepe, Banjice… Igra se na aut liniju,a ne na martinele. Organizacija lige ce biti na najvisem nivou, sa kapitenima svih ekipa ce biti sastavljeni ugovori koji obavezuju ucesnike da ukoliko istupe iz lige pre njenog zavrsetka(14. kola) bice duzni da daju prilicnu odstetu. Ovo je preventivno sredstvo protiv onih ekipa koje odigraju 3,4 kola pa rese da istupe iz lige i time upropaste ceo sistem takmicenja i sve druge ekipe. Dakle, u ovoj ligi ce moci da ucestvuju samo oni koji su odgovorni, korektni i naravno, fair igraci.
Za osvajanje prva 3 mesta dobijace se, medalje, pehari…
Sto se placanja tice, placa se ucesce po ekipi (sumu cu nakndano odrediti) i naravno po svakom kolu odredjena suma koja se daje za termin u balonu.
Za ostale informacije postujte ispod ili se javite na pm!

Evo i link ukoliko neko zeli da vidi balon… Baloni za fudbal|Baloni za mali fudbal|Balon za fudbal Beograd|Kolevka fudbala