Pozdrav, uzeo sam ovaj tv pre neke 2 nedelje i sve pohvale imama za LG. Slika, ostrina, boje, sve je maestralno, takodje i zvuk, jedina boljka mi je ovaj dse dok igram Fifu ili Pes. Znaci kada je jednobojna pozadina, tada se dosta primecuje. Kod filmova se uopste ne vidi i kod drugih igara je mozda jedva primetan. Prodavac mi je rekao da je ovo boljka kod ips panela i kod LG-a. Ima li neko slicna iskustva i predlog? Hvala
imam ja
hahahah pogledaj mi celu temu… I nije to samo boljka LG-a, imaju je i ostali, learn to live with it…
U svakom slucaju podleze garanciji koliko znam ako ima previse, ako ima malo nije strasno i ne primeti se toliko, ali najvise se vidi na jednobojnim slikama i kada se to blago pomera levo-desno ili gore-dole, uoce se…
Malo je ok da ih ima ne moze da ih nema znaci… A najgore je sto se to primeti zbog LED osvetljenja, da je CCFL ne bi ih video uopste
http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=13044
s tim sto je kod mene otislo na gore, ja vecoma malo DSE imam, jedva nesto malo… ali imam drugi prboblem tj banding maltene ili ko zna vise sta…
Hvala! Pogledao sam je vec, ali rekoh da postavim posebnu temu za moj slucaj To, to, bas kada se tako krece… Znaci nema mi druge osim da se naviknem?
na mrlje navika, ja ih jedva vidim znaci, evo sad sam na Samsung 32 F4000 valjda, ima ih im on, cak vise nego LG ali ne smetaju mi jer ih ne vidim non stop, drugo je ono na LG sto mi se desilo, ono vidim stalno znaci
Banding efekat je nešto sa čim vlasnici LED televizora moraju da se pomire…
Stvarno ljudi, sve to sta vam se desava je normalno za nove panele, budite srecni sto ste dobili televizore koji imaju nula sati rada a ne kao u nasim radnjama gde svaki tv u proseku ima preko 500 sati “test rada”
Sent from my iPhone using Tapatalk
U prevodu cuti i trpi jer moze i gore hehehehe. Eh, kada bi bas suprotno razmisljali, gde bi nam kraj bio
Ljudi ja imam onaj debeli televizor i ne zalim se na kvalitet slike
ne ne ne znam sta je da kezemo normalno, tj mana LED tehnologije, ali ono sto je u mom konkretnom primeru za tv koji sam poslao na reklamaciju je sasvim nesto drugo i nije DSE…
A sto se bas ovog LB671V modela tice, koliko ja vidim pazarim ga do nove godine jer mi je potreban jos jedan tv pride uz onaj koji je na reklamaciji… Jer taj moj ima DSE, veoma malo naravno, i to mi ne smeta, ali one linije koje setaju i menjaju boje e to je nesto novo
Posle Samsunga i mrtvog reda pixela zbog vrisnute TCON ploce, zagledam i vidim apsolutno sve i tacno znam sta sme da ima na ekranu a sta ne…
Šta je sa Sony televizorima posle gore navedenog ovi LG i Samsunzi novi mi se ne kupuju ,kakav je ovaj Sony kdl40w605 što se skoro pojavio u šopu ?
Ima samsung panel, kazu da je za gaming brutalan, ali overall je isti kao svi
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Pa šta misliš dali je Samsung napravio kvalitetniji panel za Sony od ovih što ugrađuju na svoje televizore…
Naravno da je samsung sa istim panelima bolji nego sony i dobijes samsung sa istom slikom ko sony za manju cenu, ta fora je vise za ljude koji nemaju blage veze,misle to je sonyjevo sve…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot
ako mene pitate, prosao sam vec sito i reseto, SVE JE ISTI DJAVO!!! Znaci od ovih boljih marki idemo po prioritetu
-
u isti kos su Samsung, LG, Sony
-
onda ide Philips (ogranak LG-a ali imaju druge panele, CHI MEI valjda, isto su IPS), Panasonic, Toshiba, Sharp
-
a onda ide Vox, Fox, Dog, Cat i tako dalje
to je vec boranija
:lol: :lol: :lol:
@Bro
koliko je izrazeno zatamnjenje uglova kod tebe?
Jer gde god da pogledam kazu svi do jednog da ima zatamnjene uglove malo, posto sam porucio i ja jedan komad ovog TV-a
a i kad mi ove dve objasne kakav je to tv pa kako da ne kupim :P, a i eto na snimku se vidi to zatamnjenje uglova malo… mada to mislim da i sada imam isto toliko na LN575 jer, ako uzmes direct led tv kao sto je taj, on ne baca dovoljno do uglova, ako uzmes EDGE LED on pa probija po uglovima ne znas sta je gore/bolje
Nikako ne mozes ove dve da odbijes! Pa malo sam primetio kada menjam input i kada sa magic remote-om idem iz ugla do ugla. Nista strasno… Jedina boljka mi je Fifa zbog staticnog backgrounda… Jesi ga pazario mozda?
Yup stigao danas heheh, review ce biti veceras okacen komplet sa svik glupostima. Kod mene DSE nema toliko jer sam se vec navikao od prethodnog. Ali ko sa CCFL LCD predje prvi put na LED tv ima muku da se privikne… Veceras posle 22h ide review pa ces da vidis sve
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk