Let's Play Mutant: Year Zero - Road to Eden

2 Likes

Probao malopre, odigrao dva uvodna nivo. Meni ovo odlicno leglo :slight_smile: Nadam se da ce me drzati :slight_smile:

Ja cekam da se javi @Milan89SD sa paja patkom koji puca i da nam prenese utiske iz igre.

Jedini minus je to što na X-u nema 60 FPS mod…

Izgleda mega cool.

Odlican je Mutant! Sad je promocija game passa pa ga mozete igrati za 1$ mesec dana. Grafika je izuzetno lepa, nedostajao mi je izometrijski oldschool pogled a likovi su cartoon-oliki i dopadljivi. Svidja mi se stealth pristup sa izbegavanjem protivnika, sto je tako elegantno reseno sa obicnim gasenjem lampe, i pravo osvezenje u taktickom RPG zanru. Poslednji njegov hit X-com mi nekako nije legao jer je grafika, sramota me da priznam, bila nekako bas sivkasta i genericka.

1 Like

Uh nemoj te sramota, ovi novi x-comovi bas imaju otuzno genericki dizajn. I mene MYZ deluje zanimljivo, evo merkam ga.

Odlična igra i jedino što mi i dalje smeta što nema 60 FPS mod… Sve ostalo je čak i odlično. Grafika, atmosfera, humor…

A nekad ti 900p/23fps bilo odlicno :joy:

A? Kako se covek lako navikne na bolje :joy:

1 Like

U ovoj igri stvarno zna da smeta 30 FPS-a… U drugim igrama mi je to ok, forzu i dalje igra na 30 sa više detalja, AC Origin’s isto, ali ovde baš nedostaje 60…

Odgledao par quicklooka, procitao par recenzija, pala kupovina.

Ceo taj svet i cudna kombinacija toon patke s postapokalipticnim hard-as-nails gameplayem me kopkaju maksimalno.

Kazu da je igra jako teska, nekima i preteska. Igrao sam malo sinoc, al Luka je kukao kako je igra dosadna, pa sam morao da prekinem posle 2 intro bitke (oba puta jedva zivu glavu izvukao). Samo da prica bude dobra, sve ostalo mi se vec svidja.

Samo da ne bude previse frustrirajuce. Ili isuvise explicitnog nasilja, jer onda ne mogu pred detetom da igram.

2 Likes

Pazi igra na normalu je sasvim ok, čak i zabavna, ali na hard, sasvim druga igra. Ali definitivno izgleda odlično, čak šta više, možeš sa lvl 1 da odeš u 45+ zone i pokipiš oružje koje će ti olakšati prelazak igre.

Naravno ja pokrenuo na hard :smiley: Uvek prvo probam default opciju, pa kud pukne.
Protivnici ne promasuju, a moji tupavci redovno promase i na 75% hit chance, kuku.

Odlicna mi je ta caka s realtime sunjanjem, pa mozes da prodjes neprimecen ili da se postavis na dobra mesta pre pokretanja borbe. I dugme koje kaze lepo ‘ambush’ umesto nekakvog civilizovanog ‘engage’, haha

I ja sam pokrenuo na hard, ali napravio nekoliko grešaka i sada igram ponovo ali na normalu :smiley: Čuvaj med pekove kao oči u glavi, zahvalićeš mi se posle polovine igre… Pokušaj da izvidiš situaciju i da pripremiš sve mutante za borbu sa tim neprijateljima. Ako imaš one koji bacaju koktele, onda staviš štit koji odbija temperaturu, ako imaš neprijatelja koji rušuje i pokušava da te obori, štit koji sprečava da te obori, neprijatelje koji koriste mind control, odmah staviš šlem koji to sprečava i štit koji sprečava elektro napade…

1 Like

I ja se razmisljam da resetujem na normal (tj nivo nize od default).

Ima neko nosioca za ps4 na prodaju?