Dobri ljudi - pomoć…
Igra Lego The Movie traži da uradim neki UPDate konzole!!!
Da li je sigurno za napraviti ga ili čekati do daljnjega??? - malac kod kuće čupa kosu i zove svakih pet minuta!!!
Hvala unaprijed
U mom potpisu ULTIMATE TUTORIJAL, to ispratis i resio si problem ako imas RGH konzolu, ako nemas odradi update onda cim ti ponudi
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Koji ti je Dashboard?
Follow these steps to check your Xbox 360 kernel version:
[LIST=1]
-
Power on your system.
-
Scroll to the “System Settings” screen.
-
Select “Console Settings”.
-
Scroll down to “System Info”.You will see your kernel version at the top or bottom of this page. It will display something similar to this:
D:2.0.13599.0 - K:2.0.13599.0 (BK:2.0.1888.0) X:4A7A-FFF1-E816-1538
Your kernel or dashboard version is the 4 digit number after K:2.0. In this case, the kernel version is 13599.
[/LIST]
Napiši koji ti je broj ovo što je u crvenom
Ako je preko 13146 slobodno radi update ako je nizi, ode fles, pod uslovom da imas fleaovanu a ne rgh konzolu… A meni se sve cini da imas rgh
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Crvenim piše: D:2.0.16202.0
Što znači da je OK i da se može uraditi update ako sam u pravu???
Da, ali samo ako si na lt 3.0. Ako imas RGH konzolu, moraces da radis po tutorijalu od studiovpc
Na konzoli je LT3.0 i nije RGH nego sve ide preko DVD-ova, čak ni HDD-a nemam na konzoli nego ide preko malo većeg stika.
I po ko zna koji put ovo je NAJBOLJI forum na … svaka čast - upravo radi ovoga ću malcu ponovo kupiti XBOX a ne ništa drugo…
ok onda slobodno teraj update nema nikakve bojazni za bilo sta…
RESPECT za sve na XBOX Republica
Hvala u ime Borisa od 9 godina
heheh kako je njemu sad dobro kad krene LEGO igra, gledam ja zenin bratanac 6 godina, kako cepa LEGO igre, znaci to je ludilo da ga gledas, meni neke mozgalice ne idu u glavu, ali on skapira kroz 2 sekunde sve
uzivajte vi u igranju, pisemo da je resen problem