Led TV do 700 eura ?

Pozdrav, zanima me neka preporuka za LED TV (za igranje igara) do 700eur max. Toliko je modela da prosto ne mogu da se odlucim pa mi treba misljenje nekog ko poznaje tematiku.

Ako je samo sa igranje igara, onda preporuka za LG 49LF540v:
http://www.xboxrepublika.com/shop/televizori/lg-49lf540v/

A ako treba za još nešto, onda LG 55LF652v:
http://www.xboxrepublika.com/shop/televizori/lg-55lf652v/

To nisu male pare, za tu lovu mozes da uzmes sta hoces i da se ukakis od srece i sa igricama i filmovima.

Pozdrav,
pare nisu male pogotovo kod nas :slight_smile: Nije samo za igranje igara realno bih pogledao i po koji full hd film. Nekako imam averziju prema LG mozda to i nije opravdano. Kako su se pokazali LG LED po vama ?

Mislim da gresis. Ali to je moje misljenje. Po meni LG daje vrhunske karakteristike.

LG trenutno ima daleko najbolji odnos cena/kvalitet/pouzdanost. Primera radi, na reklamaciju nam na 5-6 Samsung TV-a stigne jedan LG.

Imaju znatno manji input lag od konkurencije pa su idealni za konzole i igre.

Slucaj je slican kao sa telefonima. Samsung je samo izvikan. Daleko od toga da ne valja ali po meni LG daje daleko daleko vise.

Wow. Hvala na komentarima bas me je iznenadilo za LG . Onda cu verovatno poslusati preporuku.

Kopkao me model Sonija http://www.winwin.rs/tv-audio-video/tv/televizori/televizor-tv-48-smart-led-sony-kdl48r550cbaep-1920x1080-fullhd-hdmi-usb-wifi-4760139.html i http://www.winwin.rs/tv-audio-video/tv/televizori/televizor-tv-48-smart-led-sony-kdl48r555cbaep-1920x1080-fullhd-t2-tuner-hdmi-usb-wifi-4760140.html i ovaj Samsungov http://www.winwin.rs/tv-audio-video/tv/televizori/televizor-tv-48-led-smart-samsung-ue48j5502akxxh-fhd-wifi-t2-tuner-4759396.html. Kakvi su Sony televizori ?

Sony su ti odlicni televizori, po meni i puno bolji od LG-a ali su zato i mnogo skuplji od LG-a, sto je i normalno. Ali sve jedno moj savet ti je da uzmes LG kako su ti vec decki preporucili, ne verujem da ces se/da se mozes pokajati, dapace. A drugi savet da bezis od Samsung-a, ovo sto ti je Neso(ninja) rekao za Samsung verujem da je tako, jer sam to doziveo osobno, a i cuo od drugih servisera isto to sto je Neso rekao:

Hvala zaista na savetima. Ja imam Samsung plazmu staru jedno 7 godina :slight_smile: 46 inca model ne znam tacno. Znaci dan danas se nije promenila a prozivela je svasta, nosili je i na jezero gledali svetsko prvenstvo radila na agregatu, radila u Sony klubu 2 god bez prestanka i dalje radi da kucnem u drvo :slight_smile:

Ne znam ovi modeli ne deluju skuplje ili ja pogresno gledam? Primera radi ovaj LG na xbox republici pise 450eur a na winwin sajtu je 80k dinara? Mozda gresim negde :slight_smile:

Da ali uzmi sve ove iste specifikacije od LG-a i iste takve od Sony-ja, platit ces ga puno skuplje.

EDIT: Sve jedno moja preporuka ide LG-u, jos ovde u shopu imas stvarno TV-a po povoljnim cenama.

Ne grešiš nigde… 450€ je kod nas.

To je onda znacajna usteda :slight_smile: