Lara Croft And The Guardian Of Light

Evo najave i novog Tomb Raider-a. Naime Lara Croft And The Guardian Of Light je novi nastavak popularne sage o najpoznatijoj ženskoj game heroini. Zanimljivost vezana za ovu igru je to [SIZE=3]da će igra biti download only[/SIZE] a potvrđeno je da igra izlazi ove godine a za koje konzole će izaći to još nije potvrđeno.

za sada je ovo sve što je potvrđeno a više informacija, screenshotova a možda i neki trejler će biti prikazani na Game Developer Conference -u (GDC10) koji se održava u San Fransisku sledeće nedelje
**UPDATE: **Koncept igre koji nije menjan od prvog dela igre, sad je redizajniran i već je naišao na burne reakcije igrača. Ovaj put ćemo Laru igrati u izometrijskoj 3D perspektivi i to u Co-op-u. Uz pomoć njenog prijatela iz plemena Maya Totec-a, ovaj tandem će se boriti protiv zlog duha Xoxolt-a koji je izašao iz artifakta zvanog Mirror Of Smoke. Crystal Dynamics najavljuje borbu protiv Undead domorodaca, ogromnih salamandera, i mnogih drugih utvara koje stvara i podredjuje svojoj volji sam Xoxolt. naravno tu su i nezaobilazne zagonetke kojih će i ovaj put biti puno a akcenat na njihovo resavanje je bačen na co - op rešavanje istih.

Evo i screenshotova:

Preuzeto sa ign.com i gamespot.com

Oke, evo Lare u svom thread-u. Nadam se da će se na GDCu nešto više saznati o ovome, tj, da će pustiti neki gameplay video.

el se ovo racuna u nagradnu igru ? :smiley:

Ou jea.Prethodni Tomb Raider naslovi mi se nisu nesto preterano vukli ali ovo mi se svidja.Osecam malo Shadow Complexa ovde a to je ono sto se trazi.Sto se mene tice,kupujem.:da:

da, jedan plazma poen :slight_smile:

Pozdravljam novu kameru, koliko sam samo zivaca pogubio kod skokova u proslim delovima.

neznam…meni je sve ovo nekako klimavo…najbolji tomb raider je po meni chronicles…otkad je Crystal Dynamics preuzeo studio igre deluje decije…dobar je i angel of darkness ali je bio pun bagova

Last revelation po meni ubedljivo najbolji. Jedina igra u kojoj sam otprilike zaboravio sta sam radio na pocetku kad sam vec bio na kraju

Zvuci sasavo ali meni se ovo dopada.Ovi zadnji Tomb Raideri me nisu bas uspeli ocarati ali ovo mi se koncepcijski dopada.
Podseca na Shadowgraunds koji je prilicno kul.

cisto da nebude zabune ovo nije tomb raider niti ce imati ista sa doticnim serialom… osim imena koje se koristi kod lare kroft drugih dodirnih tacaka verujem da nece biti!

e sada kada izadje ce vidimo dali vredi nabavljati ili ce biti jos jedan crap…

ova perspektiva bas deluje super, jos ako igra bude onakva kakva treba da bude, puna slagalica, prepreka, akcije…moze lakod a bude odlicna igra…za kad su je najavili, ima li neko informaciju ?

cisto da nebude zabune ovo nije tomb raider niti ce imati ista sa doticnim serialom.

Upravo sam hteo da to naglasim - ovo ce biti download only, potpuno nova fransiza coop arkadica, a novi tomb rider se radi i nema veze sa ovim,.

U svakom slucaju ovo mi je vec u startu intersantnije od punokrvnog Tomb Raider-a. Cak i co-op moze biti valjan.
Mada i ovako je previse dobrih igara u etru ko ce sve to odigrati da mu cestitam odmah.:smiley:

Bezanija od BOSS-a.Koja opld school avanturica sa nasminkanom grafikom.:slight_smile:

YouTube - Lara Croft and the Guardian of Light: Chompy Boss High Definition!

Ako budem nekako imao live kad ovo izadje, uzimam obavezno.

Dojmi se zanimljivo. U poslednje vreme mi je i Co Op veoma bitna stavka kod ogre.

Inace mali Off Topic… Alien Breed Impact pack za 16 eura od Team 17 (ko pamti vreme Amige znace). Imate na Steam-u. Odlicna igra… dobar Co Op.

Legendary i annyversary su meni bili super igrao sam ih na kompu , Ali ipak annyversary je bio malo pretezak

pojavila se igra i samo je za jtagovane konzole…

Lara.Croft.and.the.Guardian.of.the.Light.XBLA-XBOX360-China

evo pojavila se igra i zvanicno na LIVE-u (valjda, ja sam banovan, ali verujem stranim gaming sajtovima) i IGN.com joj je dao ocenu 8.5 sa epilogom best Tomb Raider game in a long time.

pogledajte video review

IGN Video: Lara Croft and the Guardian of Light Xbox 360 Review - Video Review

neko od lajvera ce podeliti utiske

posto si ti banovan, mozes li da odneses hdd kod nekog drugara koji nije banovan i prikljucis na njegovu konziolu i skines sa livea?