E ovako: moja pametna svastika je udarila laptop (HP pavilion 9000) sa strane, posto je nervirao cooler koji se cuje(s obzirom da je stariji laptop) i od tada on ne moze da se upali:party:
Sta mi je ciniti? Sta moze biti?
Sreca moja pa je u pitanju njen laptop:cool:
Pa zavisi gde ga je udarila. Mozda bas gde je ulaz za napajanje, a taj deo i inace cesto strada. A moze da se desi i da je ostetila nesto gore. Ali je definitivno hardverske prirode.
Ja bih to odneo negde da poprave, dzaba ti mi ovde pricali ako nece da upali, to mora da se otvori i proveri.
Inace, slazem se, napajanje cesto ode, meni se na jednom lap top-u desilo da se taj deo neverovatno zagreje i samo se ceo lap top ugasi. Kad sam pokusao da upalim nije htelo, a kad sam otvorio tacno sam imao sta da vidim, neki cip/tranzistor, sta god bilo se upekao u plocu, ceo se zgaravio.
Ulaz za napajanje je sa desne strane, a udarac je dobio u gornjem LEVOM uglu, gde je inace dugme za paljenje.
Da li moze ploca da strada?
Pa moguce da se izgubio neki kontakt, pa da se zato ne pali. Inace, zavisi koliko je jak udarac.
Mislim, realno svasta se moze desiti, ali tesko bas da ce se nesto toliko zeznuti na ploci ma koliko jak bio ako nije bas neka slaba plastika.
Pa znas sta, to je bio Bad Spancer udarac koji je dostigao svoj zen:muscle:
Ne daj joj da vozi auto a pogotovo ako je probusen negdje auspuh!
Ganjaj neki dobar servis - nema druge
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Ja sam ga jednom udario ispod tastature pa mi je otisao HDD, pa isot nije hteo da se upali
Paviloni su cuveni po gubljenju kontakta grafike to je RROD laptopu bez signalizacijeā¦
Nadam se da je kontakt power dugmeta ili slicno.
Izguglaj za tvoj model pa ces videti sve nedostatke i moguce probleme.
From IP4