Lapsusi i smješne situacije

Evo da ja ispričam provale nekih…

Evo danas idem i sretnem djecaka sto me istjero iz kuce i pita ‘‘Kakav fejs imas?’’ ,ja se derem i kazem "valjda kompjuter? ,on “Da,kakav kompjuter imas” a meni je pet do dvanes tj.dotuzilo mi i kazem iz fore KOMODOR 64.A on kaze: “E nemoj da lazes ,tek je sestica izasla”…Ja poslije samo ,kad je on otisao…:lol::lol:

Pregled poruke
Daavno bilo. Moj veseli drug i ja sjedimo na istoriji i ucimo o Spartancima i pita on : A nastavnice, a sta je tad bilo sa Srbijom? Nastavnica:Pa Dusane tad nije bilo Srbije ,a taj lik: A daaa,tad je bila Jugoslavija… :tap:

Jedna moja jaranica dođe kod nastavnika geografije i izvede je (da odgovara,ne u kafić) i ona stade pričati "Bla bla bla bla bla bla"a nastavnik kaze: “Jeste!”

Sjecam se na srpskom onda…Bila pjesma Car Lazar i Carica Milica.I sad citamo i ide stih “Od jabuke zlatne kite vise”,ja i Damjan se cjepamo a nastavnica i ostali ucenici: …I niko ne konta samo se ja i on cjepamo…Pa posle nastavnica vikne: “Srdjane,Damjane,ocete da vas izbacim?” …A ja i on samo zamisljali taj prizor iz stiha…

E ja prolazim kod Osnovne i sa prijateljem pricam :“Napravio sam neke male programe pa ako oces da ti dam da malo ucis” i sve to slusa jedan klinac i kaze;“Pa sta,i ja pravim programe…”…Ovdede me on u kabinet informatike i kaze ‘‘Evo napravio sam program’’…Ja gledam,a on prstom upire u folder koji je napravio…Eh,ova danasnja omladina,misli da je svu pamet svijeta popila…

Pričo meni jedan jaran kako bili oni u učionici i potukle se neke budale. I sad neki dođu kod nastavnika i kazu NASTAVNIčE OVI SE TUČU! A ovaj kaže : Ne kaže se tuču,nego …Kako? a ovi odgovaraju MA UBIŠE SE!

Najjaca fora je kad mi dodje drug i kaze OCES LI MI BIT PRIJATELJ NA INTERNEEEEEEEEEEETU? Da Bog sacuva. Ne kazemo ni mi International Neeeeeeeeeeeetwork. A 2. vjerovatno je na fejsbuk mislio. A jos jace kad pitam kakav komp imas i kaze Samsunga. Za njih postoje kompovi kec dvojka trojka cetvorka i PLAZMA kompjuter.Koje budale.Nit ijedan komp ima plazma ekran nit imaju veze sa zivotom.Tako jednom nastavnik informatike pita ucenicu koja je inace glupa: Kakvi sve kompjuteri postoje (mislio je na PC,Mac,HC i to) i ona kaze: Imaju tanki,imaju debeli…I oni misle da je monitor ustvari kompjuter. A kad ugledaju kuciste kazu procesor…Da Bog sacuva. A najjace kad je moja jaranica govori LOL pa LOL na FB i ja ,glavni geek u gradu,pitam nju sta znaci LOL ona kaze to znaci JOJ!! Isto tako cuh kad idem iz srpskog u engleski u skoli i cujem u hodniku neka glupaca vice OMG ali onako kako se cita znaci OMG…A ja patos.

Evo jedan novi: Ja i moj drug koji je malo niži i u metal fazonu i ima dugu kosu ,stavio balone ispod majice kao sis3, i idemo mi do prodavnice (ako se tako može nazvat) i pored nas neki deda i viče:

Vidi,sad ove djevojčice u desetoj (vjerovatno je mislio na godine) imaju sise!

Brate odem ja kod jedne nesreće i kaže on meni Aj mi instaliraj PES 2010 (koji je još i moj) .I ja mu objašnjavam da njegova grafička od 64 MB ne može da pokrene dotičnu igru. Al jok,kaže,Peđa (diler) mi reko da će mi raditi sve igrice (nakon toga otišo kod njegovog ćaće i pitam ga kad je uzo komp on kaže prije 5 god)…Da Bog sačuva,još me pola sata molio da mu opet instaliram ,misli ako jednom neće da će drugi put moći…Nakon što sam reko NE MORE on me istjero iz kuće i reko MRŠ KONJU JEDAN! (lik ima 12 god)…I on jednom mi dođe na vrata (što mrzim tu pojavu) i kaže :daj CD ,došo Peđa da mi instalira…Majko mila…Isto imam jednu nesreću svaki dan zove i kaže NEMOŽE NEMOŽE i preko telefona me zove.Ja mom ludom bratu objasnim : NE JAVLJAJ SE KAD ZOVE…Al jok on se javi. I niš,nit moreš prihvatit nit moreš odbit …Brate on meni kaže Aj dođi da mi instaliras Crisus Varhadu (ja kontam pola sata šta mu dođe) i skontah da je u pitanju Crysis Warhead. Dođem tamo (prije toga mi reko da mu je Peđa nadogradio komp) i kaže novi kompjuter-pogledah tamo jedino što je novo bilo je - monitor! Da Bog sačuva,još mu je komp star ko Biblija al ni njemu ne možeš objasniti ništa. I ne zna da krekuje i 1000 puta objasnih al jope ne može da skonta da nema mjesta na HDDu i nikako da mu objasniš kako da stavi instalaciju na drugu particiju ! I kaže brat mi izbriso Ge te A (niko nije čuo za nijedan GTA osim San Andreasa) …Ja dođem sa instalacijonim CDom i stavim i autorun meni. Tamo pise play. Ja uđem ono radi…A on vako : KAKO??? Nema ikonice?? Ja dođoh do ikone u sobi i prekrstih se. Jednom sam ja tom liku narez warez Cod2. Nakon nekoliko godina slučajno dođoh kod nekog drugog lika i on…Pazi.Kaže ovo moj CD…A ja gledam i sjećam se da je to moj CD bio a ima još 20 likova koji tvrde da je ta igra njihova…Za 20 minuta igra obiđe cijelo Rudo!! A onda se po gradu nakon nekoliko dana proširila vijest: Ljudi,Srđan skida igrice!!! Prolazim pored osnovne i svi oko mene : -Čika Srđane,kako skidate igrice? I isti lik koji mi je reko MRŠ sad kao kaže ti si moj najbolji drug i smara me -kako da skidam igrice? I nikako,nikako,nakon 200 pokušaja da ne mogu da mu objasnim kako da skine bittorent i gdje da nađe torrente i kako da skida…Stvarno moram naći ili kolegu ili tjelohranitelja… A da znate u kom gradu živim… Isto tako i druga napast: kaže ajd dođi pokvarili mi se kanteri (da Bog sačuva) ja dođem vidim ono ima jedan server i kaže vidi on uđe na server i skida se mapa a on viče VIDIŠ,NE MOŽE!! I poče zvati Mr.Peđu…

Da,ljudi me zovu Čika Srđan zbog jednog lapsusa o kom ne bi ovdje…

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA:D:D:D:D:D
KAKO SI ME NASMEJAO!!!
Nisam mogao ni da procitam poslednji koliko sam umirao!!!

Evo kod mene iz skole(jos iz onsnovne,eeee,kad je to bilo!):
Pita Biologicarka:’‘Gde se nalazi citoplazma’’?, moj drug samopouzdano maximalno :’‘U stomaku’’! lol
Pita istoricarka istog lika drugog dana:’’ Ko je bio sveti Sava?’’,lik odgovara: ‘‘Pa nisam bas siguran,ali mislim da je bio prvi srpski Kralj’’ :smiley:
Pita geograficar ISTOG lika posle 2 nedelje:’‘Kazi nam nesto o stavnovnistvu u Japanu’’,odgovor je brzo usledio:’‘U Japanu zivi preko milijardu Kineza’’ !!!:D:D:D

Pita ortak drugog ortaka:’‘Koji komp imas?’’,ovaj zna da prvi nema pojma i resi da mu kaze samo koji procesor ima:’‘Aj sedam’’,ovaj na to:’‘NECU!’’ :D:D:D
Pita ortak:’‘Koji telefon imas?’’,Ja odgovaram:’‘Nokia-u’’,on kaze:’’ Jel’ to onaj okrugli?" :smiley: ???!!!
pita ortak nakon moje kupovine novog foto-aparata:’’ Vidim pise ima 12x opticki zum,taj bese nicemu ne znaci,to je samo opticka varka,jel’?’’ :smiley: bar je pitao,nije tvrdio :smiley:
Toliko od mene za sad…

dok sam se bavio glumom (poluaprofesionalno), sedimo mi u pozoristu nas jedno 15 sedimo i pijuckamo. a imali smo jednu stariju zenu koju su svi zvali Zuja, koja je radila kao inspicijent. inace zena je stari hiposh, i mozak joj je presusio krajem 60-tih. i sad kao ona ide da kuva kafu, a mi svi, MOZE!! i ona zena skuva 15 kafa, dodje, donese nam i kaze: pa ono ja nisam znala ko kakvu kafu pije pa sam svima skuvala sladju. :smiley:

Hehe…Al samo da znas kakav je moj zivot…Ja i gorepomenuti jadni Damjan smo napisali KNJIGU lapsusa…

Mala uvertira za mogstarog. Covjek je 68 godiste al za elektroniku zesci duduk a za igrice!? auuuu… Alergican. Elem, uzeo ja Xbox i nakon par dana ubacujem ja Red Dead Redemption. Igram nekih sat vremena kad stari ulazi u dnevni boravak i cim je vidio konje i kauboje odmah sav happy (gotovi vesterne - citat “jebo te film gdje nema jebacine i konja”) kad ce meni “uff dobar neki film, kad je poceo?” ja se malo nasmijah i sve sakrivam dzojstik “ma pre pola sata” a stari “aha odlicno taman da odgledam nisam odavno. Ovo neki novi film a?” “ma daaa” nakon 3 min “jel mamu ti jebem ovo igrica a?” a ja crkok od smjeha “da na xbox-u hahahah” - “eee super grafika, dobra neka igra - aj sad gasi to jebo ti xbox mater” :hihi IZVINJAVAM SE NA PSOVKAMA AL CITATI SU U PITANJU

Evo sad malo informatickih lapsusa sto sam prozivio :

1. Kupuje lik PC (s gotovom konf. HP-ove neki) kad ce liku koji prodaje : “a jel ima Facebook u njemu” zamislite reakciju - necete pogrijesiti
  2. E ovo je iz srednje (tenicka) koju sam pohadjao. Prilazi mi jedna cura (plavusa) i pita me " eee Nikola ti se razumijes oko onih kompijutera i telefona - aj mi objasni kako da posaljem slike momku u Beogradu preko IR-a? JA : “Molim? preko cega? reci mi da ne mislis na Infrared na telefonu!” ONA : “pa daaaa! Boze koji si ti seljak. Naravo preko Infrared-a, zato ga je Bog i dao. Nemas ti pojma!” okrenu se a ja ko popisan, nisam mogao da dodjem sebi
  3. Ista ta cura samo sad trazi, obratite paznju, : MP3 slika! tj da joj narezem MP3 slika na CD jer je mp3 format manji pa da moze vise slika statti na 700mb!

itd, itd…

Rekli su da slika vredi 1000 reci :smiley:

Kod mene su uglavnom crnjaci, neki smesni, neki ne.

Igramo fudbal, i jedan voli da se izvija, i video da nemamo dobrog golmana pa aj’ malo da se pokaze. I golman kako nije gledao u loptu, postrefi ga po sred nosa, i pocne da krvari (znaci kaplje krv) i dolazi jedan sa klupe i pita ga ‘‘brate jel’ ti dobro’'.
E jbs ga kad ja uvek igram centar :tmi:

Ili npr. nesto o kompjuterima.
Dodjem ja kod komsije, vidim ima 19" wide, a rezolucija 1024x768. I ja ga pitam sto, on kaze bolje izgleda u igrama tako -.-. Ja aj da mu namestim, kaze ne razume se. Dodjem ja posle 2 dana kad sve ono isto ko pre :OO

Šta reći, bolje loše stvari u kompjuteru nego u životu :dada:

Npr. Kod našeg bivšeg nastavnika informatike, znači, nešto prosto za*ebeš, čovek pola sata ne može naći šta si uradio. Ali zato, Portable Cs 1.6 sa botovima i pikaj… :rock:

Jao pa tebi nije lako uopšte, ja sam jednom bio u Rudom pre desetak godina na regionalnom takmičenju iz matematike, i znam da sam crk’o od gladi, jer nedeljom nije radila nijedna prodavnica da kupiš bilo šta za žvaknuti, a kad smo pitali prolaznike za neki grill gledali su nas kao da smo pali s marsa… By the way im’o sam neku trebu u Rudom, Mira “luče” :D, dobra bila starka, 76-to godište, sad je negdje u Kanadi čini mi se… Eto ima i u Rudom finih stvari… :stuck_out_tongue:

Odgovara drug Evropu jos u petom razredu i sad ga pita nastavnik "Je l’ zivimo mi na balkanu ? " Ucenik : ,Da !’’ Nastavnik: "Pa je l’ smo li mi balkanci ? " Ucenik: ,Ne’’

Hahahahhaa dobri su vam ovi,da znate kakvi su botovi kod mene u odeljenju,znaju pomalo o PC,a o konzolama nisu ni culi,ja im kazem kupio sam Xbox,ocete da dodjete da cepamo PES,a tek ti oni,jel to neki novi telefon?
:smiley: :smiley: :smiley: