Kupujem Xbox series S 512gb

Pozdrav republikanci, reddit me je “poslao” kod vas :upside_down_face:

Kao sto kaze naslov, kupujem Series S u nekom opsegu cene do 170-180€ sa jednim originalnim J,

Generalno nemam iskustva sa Xbox konzolama, ne bih bas gledao u pasulj sta cu dobiti na KP-u, osim akp nemate neku posebnu preporuku za odredjene preprodavce sa istog.

Pozeljno Beograd i okolina, ali 'ajde snaci cemo se i da je dalje nesto u pitanju.

1 Like

@ninja imaš li šta za kupca

Nula bodova…ništa polovno nemam.

KP je relativno pouzdan ako prodavac ima barem par stotina pozitivnih.

1 Like

Nisam “gadljiv” ni na novu, ako je neka pristojna cena :grin:

Ako imas neku u ponudi, tu sam.

Zavisi sve, evo npr.

Gledam neku relativno niska cena, lik preprodavac konzola iskljucivo, drzi uglavnom old gen.

Po opisu sve super-sjajno, na slici okej, preko 1k pozitivnih itd…

Radna garancija mesec dana

Lako cu proveriti da li je banovana za online i ostalo.

Ali sta ce mi ako je na “izdisaju”, pa mi postane portabl radijator u Avgustu mesecu na 40 stepeni ili elektricna kosilica u stanu :upside_down_face:

Zato bih pre isao preko neke nazovi preporuke

to ti je jednostavno rizik polovnog. i da ti neko sa foruma proda, i ta isto moze da rikne

1 Like

Kad kupuješ polovno, moja preporuka je da izbegavaš te likove koji masovno preprodaju takve konzole. Jer oni su to uzeli Boga pitaj gde, malo je upalili, videli da radi - teraj. Ako nekom nešto rikne u mesec dana, dobiće drugu u istom rangu i zdravo.
Bolje ganjaj nekog “smrtnika” koji prodaje svoju konzolu ako već nemaš nikog od poverenja. Ali na kraju krajeva je najbolje uzeti novo i ne razmišljaš.
A što se samog kp-a tiče, ja sve tamo uzimam uglavnom i nisam imao nikakvih problema nikad. Čak ni sa likovima od samo 4-5 pozitivnih ocena. Naravno, ima nas svakakvih ali ja uvek uđem u neku spiku i lako se sporazumemo i dogovorimo, ne cenjkam se i sl gluposti. Jednom sam samo imao situaciju gde lik prodavao kopije ps4 kontrolera, a opisivao ih kao originalne i odmah sam mu skrenuo pažnju čim je paket stigao do mene. Ja mu poslao nazad, on mi vratio novac i to je to.

2 Likes

Haha naravno, ali onda barem mogu da ga malerisem dok je sveta, veka i foruma :grin:

Ja konzole koje nabavljam prvo očistim od prašine i nova termalna pasta i posle par sati intenzivnog korištenja stavljam na oglase.Svaku konzolu slikam detaljno sa svom opremom koja dolazi.Kontroleri budu očišćeni i testirani najčeće se desi da lb tipka ne radi ili na lijevom analogu da je drift ili l3 da je propao i ti kontroleri idu na rasklapanje i ubacujem nov zamjenski ili nov originalni uz dogovor

2 Likes

Slazem se, u sustini uvek ispada da sto vise trazis polovnu, sve ti je jasnije da ces se ispruziti za novu.

Ne krecemn se u krugovima, gde ljudi poseduju, igraju, a ni prodaju iste. Tu generalno lezi najveci problem kod ove kupovine u mom slucaju.

1 Like

Nisam ni znao da ti preprodaješ konzole :joy: Ma ok, uvek imaš normalnih ljudi, a imaš i nenormalnih :joy: Tako sam ja jednom uzeo jeftino x360 davno i kad sam ga upalio, kuleri se čuju gore nego ps4, plus nije imao hdd :joy:

To mi je hobi da bi mogao izdržati drugi hobi sa alfama

3 Likes

Konzola kupljena, kad sve saberem i oduzmem ispruzio se za novu.

Hvala svima

11 Likes

2 Likes