Zapravo brat kupuje za klinca a ja bih bio posrednik. Mene je obavezao jer se ja jel te “razumem u to” . U svakom slucaju ko hoce da se oslobodi svoje konzole, koja je funkcionalna i dobro ocuvana, molim da mi se javi. Pozdrav svima.
Kad se ne razume nabavi mu ps5 uz obrazloženje da je cena mnogo skočila zbog korone, klinac će ti biti večno zahvalan
Pa jel prodajes?
Da, u planu mi je bilo da je stavim na prodaju za koji dan. Planirao sam samo da predjem Miles Morales i Call of Duty Modern Warfare.
ma zajebi to, igraces na ps5 nego daj da se dogovorimo oko cene kako bi bratanac sto pre mogao da igra
Hahaha da realno mogu i na petici Sto se tice cene uhhh nemam pojma ni koliko bih mogao da trazim, nemam pojma koliko se krecu Jailbreak-ovane po oglasima.
Evo sad mi javlja buraz da ima neke nepredvidjene obaveze pa ce da postponuje kupovinu. U svakom slucaju racunam na tvoju konzolu sa par dana
Hahaha vazi taman da imam par dana da otkrijem čari hakovane konzole i da se ponovo navucem
Au brate, postoje samo 2 nacina za skidanje sa hakovane ps4, gamepass ili hakovana ps5
Posebno još, ako si vise nastrojen single player igrama, a tu je sony grandmaster
Hahahaha imam gamepass, a sada cemo videti kako izlgeda hakovan PS4. Mada vecinu igara sam batalio da ih odigram na PS5 tako da videcemo kako ce to ici