Kupujem PS4!

Zapravo brat kupuje za klinca a ja bih bio posrednik. Mene je obavezao jer se ja jel te “razumem u to” :grinning_face_with_smiling_eyes:. U svakom slucaju ko hoce da se oslobodi svoje konzole, koja je funkcionalna i dobro ocuvana, molim da mi se javi. Pozdrav svima.

1 Like

Kad se ne razume nabavi mu ps5 uz obrazloženje da je cena mnogo skočila zbog korone, klinac će ti biti večno zahvalan :rofl:

1 Like

Hahahah moja je funkcionalna, plus dobro ocuvana, plus ce biti ja se nadam danas i Jailbrake-ovana. :grin:

Pa jel prodajes?

Da, u planu mi je bilo da je stavim na prodaju za koji dan. Planirao sam samo da predjem Miles Morales i Call of Duty Modern Warfare.

ma zajebi to, igraces na ps5 :grinning_face_with_smiling_eyes: nego daj da se dogovorimo oko cene kako bi bratanac sto pre mogao da igra :slightly_smiling_face:

1 Like

Hahaha da realno mogu i na petici :rofl: Sto se tice cene uhhh nemam pojma ni koliko bih mogao da trazim, nemam pojma koliko se krecu Jailbreak-ovane po oglasima.

Evo sad mi javlja buraz da ima neke nepredvidjene obaveze pa ce da postponuje kupovinu. U svakom slucaju racunam na tvoju konzolu sa par dana :grinning_face_with_smiling_eyes:

postponuje ?

Hahaha vazi taman da imam par dana da otkrijem čari hakovane konzole i da se ponovo navucem :rofl::rofl:

2 Likes

Au brate, postoje samo 2 nacina za skidanje sa hakovane ps4, gamepass ili hakovana ps5 :sweat_smile:

Posebno još, ako si vise nastrojen single player igrama, a tu je sony grandmaster :smiley:

1 Like

Hahahaha imam gamepass, a sada cemo videti kako izlgeda hakovan PS4. Mada vecinu igara sam batalio da ih odigram na PS5 :sweat_smile: tako da videcemo kako ce to ici :grin: