Kupovina igrica za Xbox One preko Xbox Shopa

Da li je moguća iz Srbije? Da li je povoljno? Postoji li način da se kupe igre preko interneta putem downloada kako bi se izbegli troškovi poštarine?

Hvala!

Možeš da kupuješ igre sa xbox store-a normalno, većina nas tako i kupuje.

Treba uzeti top-up ili moze i preko kreditne kartice?
Recimo ja sam dobio 14 dana live gold i hteo da redeemujem aktuelne gold igre, kao i witcher 2, ali ne mogu jer trazi da dam podatke kartice.

1 Like

Može direktno sa kartice, ja sam nekoliko igara kupio tako.

Sa trialom ne možeš da uzmeš one free igra za gold, treba ti minimum mesec dana.

Trebalo bi da možeš i preko top up kartica i direktno. A kreditnu karticu moraš da uneseš za sve, tako da je najjednostavnije da je dodaš, kupiš to što hoćeš, pa možeš onda da je ukloniš ako si paranoičan, mada nema potrebe za to.

Hvala na odgovorima.

I ja se zahvaljujem na odgovorima.

Da li je moguće pristupiti Xbox prodavnici u SAD pošto mi se čini da su tamo igre jeftinije? Zapravo, da li je Xbox regionalno zaključan?

Sorry zbog glupih pitanja, nikada pre nisam imao konzolu, a sada planiram da je kupim jer nema smisla da više maltretiram PC i svoj budžet novim procesorima i grafičkim karticama (koji zajedno by the way koštaju kao Xbox One). Ono što me tera da se još premišljam su cene igara. Ako je ono što mogu da vidim na sajtovima iz SAD to je super cena pošto ja i nemam mnogo vremena da igram, meni bi neka igra tipa Assassin Creed Unity držala pažnju par meseci. Još neki gold membership i par besplatnih igara, više mi ne treba…

Nije xbox one zaključan. Staviš regiju na konzoli koju hoćeš i to je to.

Kako funkcionišu besplatne igre na Live? Da li mogu da se biraju? Ima li dobrih popusta za kupovinu igara?

Kako si uspeo da uneseš podatke sa kreditne kartice? Traži adresu i broj telefona, a kada ponudi državu možeš da izabereš neku od država SAD.

Naći neku US adresu na internetu i tako ukucaj. Svi mi tako radimo.

A telefon? Gde da nadjem us adresu?

Bilo kakvu adresu sa neta, svejedno je, nece oni nista slati tamo i ovako. I ja sam tako morao za neke stvari.

Hvala!!!

Pozdrav. Ako sam dobro razumeo kupovina je moguca direktno preko visa internet kartice ( banka intesa ) bez posredovanja PayPal-a !!!
Posto je moguce uplatiti samo Evre na Int.Karticu da li se radi automatska konverzija valute kroz kupovinu igara koje su u dolarima ili je bolje kupiti Gift card ? Ima li razlike ? Hvala unapred

Ja sam vezao moje debitne kartice za acc i normalno sve placam, a sto se tice free igara sa trialom moze bez problema, ne mora mesec dana, moji je taj od 14 i bez problema sam skinuo free igree… Samo uzivas u sopingu uz jedan klik :smiley:

Hvala puno za informaciju. Isprobacu vasu tehniku !!! Veliki Pozdrav :slight_smile:

RESENO.