Drug mi je jos davno rekao da postoji. Ali mi je pretraga tipa kupovina igrica i slicno… izbacivala sve samo ne temu koja mi treba. Vec sat vremena trazim kako da kupim igricu i pritom mislim da sam bacio 1200din…
Skapirao sam tek sad da je ovo sa argentinom hak za to
Vidis da si nasao samo polako, ima svega sto ti treba na ovom forumu. Bukvalno sve sto te zanima, samo trebas malo citati, nismo dzaba pisali i jos jedno, za nas su IGRE, nisu IGRICE
Jel ti radi kupovina?
Jel se sećaš šta se dešavalo sve tebi i ortaku kad mu je odma zveknut ban cim je probao kod sebe na SN kupovinu @nikolapfc89 isto ima problem sa kupovinom preko SN
Ma da bre izgleda da je problem sa klosarima raspalim, verovatno ip adresa. Pa ti blokira kupovinu. Meni nije prolazila pa je neko sugerisao na benchu da probamo sa hotspotom preko telefona i ladno prosla kupovina (ja imam A1).
Na Benchu je lik dopunio acc lirama, obrisao kartice, cimao podršku i rešili su mu.
Ja sam pre neko veče pokušao bratu VR da kupim igru, izbacuje region error, prebacim na svoj acc istom karticom lagano kupim, tako da je do acc-a bug.