Kupovina igrica na XBOX

Kako ne postoji tema koja se tice ovoga, ili postoji ali je negde zavucena, mislim da bi je trebalo napraviti.
Kako kupujete igrice na xbox-u?

Ja na store-u ne mogu da kupim, trazi mi da se lokacija (ip adresa) podudara sa regionom, a medju regionima ne postoji Srbija.

2 Likes

Kako si našao forum ako nisi nasao temu za kupovinu igara? :grin:

6 Likes

Drug mi je jos davno rekao da postoji. Ali mi je pretraga tipa kupovina igrica i slicno… izbacivala sve samo ne temu koja mi treba. Vec sat vremena trazim kako da kupim igricu i pritom mislim da sam bacio 1200din…
Skapirao sam tek sad da je ovo sa argentinom hak za to

Vidis da si nasao :grin: samo polako, ima svega sto ti treba na ovom forumu. Bukvalno sve sto te zanima, samo trebas malo citati, nismo dzaba pisali :blush: i jos jedno, za nas su IGRE, nisu IGRICE :grin:

2 Likes

Nase kartice prolaze na Turskom regionu (cini mi se i Master i Visa).

Koja je banka, koja kartica?

moje ne prolaze :sob:

Sad Violin

1 Like

intesa, visa. prolazi lagano

1 Like

Da ali koristis VPN kada kupujes?

Ne sumnjam ja da nase kartice prolaze…

Nije potreban vpn samo preko konzole kupuješ,turska adresa neki hotel npr

1 Like

Samo, ako ti je Supernova internet provajder, onda prilikom kupovine nakači konzolu na mobilni hotspot.

Erdogan

I ako ne das nalog djomla43 pa ti flaguju, onda ne pomaze ni hotspot ni Ilon Mask.

1 Like

Kakve su sad ovo nove fore? :joy: Pošto ja imam smrdljivu supernovu :joy:

Jel ti radi kupovina? :grin:
Jel se sećaš šta se dešavalo sve tebi i ortaku kad mu je odma zveknut ban cim je probao kod sebe na SN kupovinu :smirk:
@nikolapfc89 isto ima problem sa kupovinom preko SN

1 Like

Ma da bre izgleda da je problem sa klosarima raspalim, verovatno ip adresa. Pa ti blokira kupovinu. Meni nije prolazila pa je neko sugerisao na benchu da probamo sa hotspotom preko telefona i ladno prosla kupovina (ja imam A1).

2 Likes

Iskreno, od tada nisam ni probao da kupim nešto jer sam na foru “ne prolazi” i to je to. Čak sam vratio na US regiju, eto koliko sam digao ruke :pleading_face::joy:

Baš ću da probam… Vredi li menjati u Tursku regiju? Pošto čitam ovde da nisu baš sjajne cene ni kod njih. :thinking:

Meni ne prolazi Turska a koristim SBB…

Vredi, ali kupi preko hotspota čisto da ne popijes ban

1 Like

Na Benchu je lik dopunio acc lirama, obrisao kartice, cimao podršku i rešili su mu.
Ja sam pre neko veče pokušao bratu VR da kupim igru, izbacuje region error, prebacim na svoj acc istom karticom lagano kupim, tako da je do acc-a bug.

1 Like