Kreiranje Xbox računa - na što obratiti pažnju

Pozdrav svima,
planiram uzeti Xbox One konzolu. Par godina sam koristio x360 sa RGH modifikacijom tako da se nisam zamarao sa online racunima. Sada me zanima koje podatke da unesem prilikom kreiranja racuna, najvise koju regiju odabrati? Da spomenem, iz Bosne i Hercegovine sam. Pretpostavljam da imaju restrikcije i ne mogu unijeti pravu adresu?
Takodjer planiram uzeti i gamepass, sto povlaci pitanje kako ga platiti - kartica domace banke, paypal ili nesto trece?

Unaprijed hvala

Stavis za region United Kingdom i onda redom popunjavas polja. Za ime stavi sta god oces, za pitanje city/town ti napisi town. Za adresu napises bob house a za postanski broj l1 4rf. Podatke sa kartice normalno prepises i dobar si :smiley:

1 Like

Samo da ostavim komentar za iducega tko naleti na ovo.

Jucer sam kupio xbox one s i povezao svoj postojeci microsoft racun. Nakon toga sam promijenio adresu i regiju na UK, random adresa.
Zatim sam uzeo 2x12 mjeseci xbox live golda preko cdkeys.com za 39GBP po komadu. Imao sam problema sa aktivacijom koda, ali support je predlozio da aktiviram preko xbox mobilne aplikacije sa upaljenim UK VPN-om i to je proslo bez problema. Ukljucio sam auto-renewal prilikom aktivacije koda tako da sam dobio 2x1 mjesec gratis (naravno automatska obnova se moze ugasiti odmah nakon aktivacije). Tada sam dodao Visa karticu domace banke preko konzole i kupio gamepass za dolar, gdje su ponudili konverziju xbox live → gamepass ultimate po tecaju 1 za 1.

Sveukupno dobio sam 26 mjeseci gamepass ultimatea za 78 funti ili cca 88 eura. Maksimalno se moze pretvoriti 36 mjeseci.


Hvala na odgovoru i nadam se da cemo se ubuduce vise druziti :slightly_smiling_face:

4 Likes

Ja sam dobio 36 mjeseci za oko 100$, bolje bi prošao da si account stavio na USA, generalno su bolje cijene i popusti na USA storu, a i kartice sa drugih sajtova u dolarima su jeftinije i ima ih mnogo više u ponudi. No šta je tu je, nisi ni ovako loše prošao.

Odakle si iz BiH ako nije tajna, ima nas još ovdje?

Na jednom hrvatskom forumu par clanova je kupovalo brazilske kodove za 24GBP, ali tu vec riskiram komplikaciju oko aktivacije. Ovo mi se cinilo kao najsigurnija opcija. S obzirom da za ovu cijenu mogu dobiti forzu horizon 4 i jos jednu igru po redovnoj cijeni nije nimalo lose, pogotovo za nekoga tko nije navikao kupovati igre :wink:

Inace sam Citluka, okolica Mostara

Kako bolan Čitluk okolica Mostara, nemoj da te čuje neko iz Čitluka. :smiley: Rade li još Udovice u Sretnicama?

Nego, pečeš li lozu da te ne promašim kad budem sljedeći put okretao na tu stranu? :slight_smile:

Meni je ovde super da ti je MS support preporučio da koristiš VPN. Dosta carski :smiley:.

5 Likes

hehe, ovako je najlakse za objasniti. Odosmo u off-topic ali udovice rade kao drzava. Pravim i rakiju i vino

1 Like