Do jutros imam problema sa profilom na konzoli i kad sam pogledao u System Settings i otvorio Memory Unit jer mi je tu profil kreiran prikazuje mi da je profil korupiran. Kad starujem konzolu lepo sve ucita i prijavi me zatim startam neku od igara i onda mi ne loaduje sejvove cak nema vise ni onoh G poena sve je na nuli. Ima li neki nacin da se ovo sredi?
Ali do sad je sve radilo OK i nikad nisam pokusao da idem na live jer je RGH . U DashLunch je bila ukljucena blokada za Live. Ne razumem…A evo trazim na googlu resenje al bezuspesno nemogu nikako da nadjem nista konkretno sto bi mi pomoglo da da resim problem
EDIT
Nasao sam ovo uputstvo ali ne zanm englesk. Pokusao da predem preko googla la prevod je toliko nerzuljiv
da gotovo nista ne kontam . Moze mala pomoc oko ovoga. bio bih neizmerno zahvalan ako bi mi pomogli da vratim stari profil
Re: Corrupted profiles on new console
Job is done. I tried Buffalo and it wouldn’t even show the profile data. “Xbox 360 Dash” titles are the profiles…
Here’s what I did in simple form.
1 - Transfer “corrupted profiles” to USB stick via stock dash.
2 - Transfer any save file to USB, one that has been created with a working profile on the new console.
3 - Go to computer and stick it in.
4 - Using USBXTAF v.44, extract (to desktop) profile folder(s) (FFFE07D1\00010000…) which contain “Xbox 360 Dash” files, also find and extract the .SAV file you transferred from the Xbox.
5 - Download CONsaver 1.4.8, put your decrypted KV.bin from new console in ‘resources’ folder. Start program, go to: Settings > Open file. Find that .SAV file and load it up. CONsaver now has all the info it needs to fix your shit.
6 - Click “Add” and find the profile folders you extracted to desktop and click “UnCorrupt”. Do one profile at a time (I had trouble with batch processing).
7 - Once it’s finished, replace the original file that is still on your USB stick, with the modified one, once again using USBXTAF.
evo da ti prevedem, ali pre nego krenes ovo sve da radis, napravi novi profil uloguj se na njega, pokreni neku igru i napravi save file.
preradi USB da ti radi na xbox-u kao storage device. kopiraj koruptovani profil na usb
kopiraj save file koji si kreirao sa novim profilom na USB.
Izvadi USB iu stekni u komp
Pokreni program USBXTAF (ako nemas skini ga, free je) i pomocu njega ekstraktuj profil (bice u obliku foldera) i save koji se nalaze na steknutom USB-u
5 Skini program CONsaver 1.4.8. Iz profil foldera izvadi KV.bin fajl i kopiraj u folder koji se zove Resources u folderu programa CONsaver. Pokreni CONsaver idi na Settings pa Open File. Nadji onaj save koji si isto negde prebacio sa USB-a i pusti da ga ucita.
Sad klikni u CONsaver-u Add i nadji profil folder koji si prebacio sa USB-a i klikni Uncorrupt.
Kad ga sredi, sredjeni folder kopiraj nazad na USB pomocu XTAF-a, ustekaj USB u konzolu i upali konzolu
To bi bilo to sudeci po tutorijalu. Ukoliko ti ne bude radilo, jbg. Ja sam samo preveo tutorijal koji si ti postavio.
Akirise hval ti na pomoci i sto si odvojio vremena da prevedes ovaj tex. Ja sam sinoc nesto pokusavao al nisam uspeo jer engleski mi nije jaca strana. Proba cu opet kasnije pa javljam da li je uspelo