Kopiranje igara na interni hard direktno?

ja to uvek gasim hehehe, ali eto zaboravim da napomenem da u MS DASH-u mora da se pogasi AUTO SHUTDOWN i background downloads takodje da se ne bi konzola kilavo gasila

Pa dobro 500gb disk kada se formatira u winodwsu ima 480- i koji gb znaci neka je xbox skinuo tu 40gb posto kaze dash da ima 420gb slobodno ali ovo sto ja prebacujem je 215gb znaci nije ni blizu tu neke cifre, a disk sam kupio nov iz radnje prekljuce stigao ali proverio sam ga pre xbox-a na sentinelu sve 100% nikada uplajen nema smart errora nema bad sectora…

Edit: Za sada nije zabo, ali prebacio je tek 0% hahah :stuck_out_tongue:

nema taj, ali ima mozda taj sa koga prebacujes o tome ti pricam

E pa to mi nije palo napamet da proverim, ali i taj disk je relativno nov, stim da su ga klinci “silovali” na xbox za igrice , ja sam ga koristio svega 5 6 sati sto sam prebacivao neke programcice nakon istalacije sistema i to je to… ali za sada kopira evo ga jos uvek na 0% , valjda ce otici ovaj put.

E nema ni on bad sectore izgleda je bio problem to sto sam ja sve spakovao u jedan folder ovako sa selektovanjem ide bez porblema, prebacio sam uspesno sve igrice, e sad da ne bi otvarao novu temu jel mozete da me uputite ili tu da minapisete kako se instaliraju igrice tipa Call.Of.Duty.Advanced.Warfare. jel isto fora samo ubacim i jedan i drugi dvd (posto ima 2) i samo preko xbox creatora prebacim obrisem system update i isto tako sa 2 dvd foldera iskopiram na xbox interni disk i radi? ili ima neki drugi sistem posto su dva diska?

Super sto si resio problem, a ja nemam pojma sta je poslo onda po zlu ako sve lepo prebacuje sada. U svakom slucaju, tako prebacuj i ubuduce. :smiley: Sto se tice ovog drugog pitanja - zavisi, imas dva tipa igara. Imas igre koje swap-uju diskove onako kako ti prolazis kroz igru, a imas igre koje imaju Content folder na sebi koji je upaljen sve vreme uporedo sa diskom sa koga se igra. Verovatno ti je malo konfuzno, ali procitaj ovaj tut DETALJNO, tu ti sve pise. http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=3552

mene samo zanima kako si ti prebacio 200 igara za sat vremena, to bih voleo da znam :smiley:

mozsa XBLA igara i moze, ali standardne jok, plus sto ne mogu da stanu na 500GB hdd ali ajd sad

Pihh sad kad si ti rekao da je sumnjivo ja proverim nije prebacio pola… vidis da nesto tu kod mene nije bas pod libelu…

Edit: Nista mi nije jasno, znaci pise kao da ima slobodno 350gb to znaci da se jedno 100gb nije kopiralo a kad otvorim one igre manje vise ima sve koje sam hteo da kopiram , e sad ili ovaj ne pokazuje koliko mesta ustvari ima, ili ove igre nisu kopirane do kraja, jel moguce recimo da je kopirao svaku igru do pola? jer ima potrebe da krenem redom da isprobavam igre dal rade?

Edit: ih problem, ovako kad gledam foldere prebacio je sve ali pola igra nema u meniju … sad moram ko neki saban ici ponovo selektovati pa prebacivati …

Znaci izgleda da ima neke igre koje nece da prebaci evo nasao sam otprilike 60tak normalnih igra koje nece da mi prebaci na disk, znaci nadjem ih kopirao je samo folder i otvorim folder u njemu data folder a pored treba da ima jos 5 6 fajlova i taj folder data je pun i nece da kopira nikako probao sam cak i fajl po fajl … pihh nzm sta se desava… sad cu probam nesto da isprebacujem…

Edit: stisnem copy i posle 10 s samo izbaci operation failed overal proces 0%

onda imas problem sa kucistem za taj externi hdd, ili ko zna vise u cemu je problem tu, jer npr nisi jedini koji zapne oko toga, eto muce se ljudi, posalju mi konzolu da ja probam kod mene odmah sve radi, kako?!?!? I mene isto zanima :smiley:

Imam ja i drugo kuciste za disk :smiley: , da probam da ubacim disk u njega? ili da kopiram ove igre 2 po dve so su ostale pa valjda cu prebaciti :smiley: danas

Edit: e sad vec kad smo se raspisali ovde jos jedno pitanje… Jel mogu ja recimo na xbox konzoli na tom disku da napravim 4 foldera i sad recimo jedan games drugi xbla i td. i sada kad mu zadam da trazi u tim folderima jel mu mogu reci samo redovne igre da mi sve tamo stavi (ona opcija sto stoji automatik) , znaci oce on onda smao redovne igre staviti tamo ili ce staviti sve iz tog foldera?

Ae mozda nisam dobro formulisao pitanje, znaci jel mogu ja njemu da kazem e slusaj xbox u ovom folderu to su sve arkade i sve to stavi u arkade?

gde god da stavis on sam razvrsta arcade i obicne, ako hoces radi sebe pravi odvojene foldere da znas gde ti je sta, ja tako radim npr. Skeniras sve sto treba i picis, a FSD sve postavi gde treba da bude