Konzola ne prepoznaje XBLA igre

Probao sam da ih stavim na eksterni (formatiran naravno na FAT32), u /XBLA pa podesim path na to, scan depth ~6. Probao na interni u Contents/0000000000000000 (i tu stavim igru pocev od foldera sa 8 karaktera), takodje nista. Sve sto sam nasao na netu isprobao sam ali bez ikakvog efekta. Takodje probao sam vise puta Reset data. Neke XBLA koje sam ranije skidao radile su normalno, gde god da ih stavim dokle god su putanje dobre. Sad sam skidao sa ovog threada xbox360iso.com i nijedna ne radi.

Pomagajte :mad:

A kad ubacis sve to kako ubacis da li ides na Manual Scan kako bi to konzola povukla u bazu da bi se uopste videle?

Kako vidi druge meni sve mirise da ili te igre nisu otkljucane ili ne skeniras lepo bazu ili ne zapamtis putanje na kraju, nemoguce ds ne radi jer na 2xx konzole sam probao uvek sve radi…
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Naravno, uradim Manual scan… Ukoliko je XBLA zakljucan FSD ga nece videti?
Ajd da probamo i to.

Tnx

kao sto rekoh, na svakoj mogucoj konzoli kojoj sam radio rgh radi apsolutno svaka igra, znaci ili skidas sa pogresnog mesta ili nesto drugo radis lose…

imas i dashlaunch onaj setting da uvek otkljucava mozak mi stao kako treba da stoji u launch.ini fajlu ali pogledaj u jtag podrska kako se pravi launch.ini pa bukvalno iskopiraj ona setovanja u tvom fajlu i trebalo bi da radi sve

Problem resen. Kako, ne znam ni sam… Na kraju sam bekapovao sve podatke sa eksternog i ponovo ga formatirao i probao ponovo. Sad sve radi bez greske. Ovo bih davno uradio, ali nije mi imalo logike da XBLA ne rade, a ostale igre rade…
Hvala na pomoci svakako!

scan depth stavi na dva, ne vidim poentu sestice.

Pa ti si ziv jbt hehehe

Pazi 6 umesto 2 iz razloga sto skoro svi extractuju igru i guraju je u xbla folder sa celom folder strukturom sa sve content folderom i onda do zadnjeg fajla tj igre same imas 5 foldera a tu scan na 2 nece ic nista da vidi…

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Da li veliki scan depth moze da poremeti ista osim da moze scan potraje duze? Ako ne, onda ne vidim razlog da ga smanjujem puno :slight_smile:

samo pretraga duze traje, od prilike dubina 3 je neki optimum(2-4)max, sada zavisi koliko foldera u folderu imas :slight_smile:

samo se produzuje scan time nista drugo, nema negativne efekte po konzolu i slicno

@mirko

hahaha post time identican :stuck_out_tongue:

Ako se mogu nadovezati na ovu temu, i ja imamproblem, skinuo sam Minecraft XBOX360 Edition READNFO XBLA-XBLAplus, mali ju obozava jos s pc-a ubacio, preskeniro i radi, e sad sam htio jos xbla igrica ali kad god raspakiram(probao sam 3 igre) dobijem isti naziv igrice 000D0000 i kad je prebacim nestane prva a nema niti ove poslije skeniranja
Putanje na disku mi izgledaju ovako:
_g:\XBOX_360\Pinball FX2 by JJ_xbla\58410A23\000D0000*.*
g:\XBOX_360\Worms_Revolution_XBLA_XBOX360-XBLAplus\58411290\000D0000_
Da li da sam mijenjam ime foldera i dal imaju neka pravila oko imena!?

Ne treba ti u opste ta putanja.Dovoljno je da napravis folder sa imenom igre i taj sadrzaj zalepis u taj novi folder.Ovako radi kod mene bez ikakvih problema.

Znaci ovako.Oces Pinball i Worms.

Za Pinball:

U folderu XBLA napravis folder Pinball i tu stavis nejgove fajlove.

Za Worms

U folderu XBLA napravis folder Worms i tu zalepis njegove fajlove.

Posle na Scan i imaces igre.

Sad sam shvatio, to je pisalo i u uputstvima od @ studiovpca ali nisam bas skuzio da konzola sama razvrstava igre arkade i ove druge koje neznam niti kako se nazivaju. Kreorao sam folder XBLA dodao njegovu putanju i to je to! Puno hvala! :lol:

samo treba pazljivo citati i gledati sta pise na ekranu :D, ne zuriti jer je sve vrlo prosto

lock

e da posto si jos nov, ne nadovezuj se na tudje teme to je kaznjivo nego lepo otvori tvoju temu i sto bolje opisi problem