Evo ovako. Naišao sam na netu na žičane kontrolere (originalne) za xbox 360 koji su dosta jeftini. Zanima me na koji način se povezuju s konzolom? Preko usb-a? Ako je nekako drukčije ima li u pakovanju i usb konektor? Pitam jer bih ga spojio na PC.
ja mislim da idu preko USB-a. e sad dal ce to raditi sa PC-jem to nisam siguran.
ako to trazis zbog PC-ja bolje nabavi wireless adapter.
dosta je tesko naci kod nas, i niko sa foruma nema (trazeno je na forumu pa barem jedno 20 puta), ali kontam da i ovi zicani kontroleri koje gledas nisu kod nas, pa mozda tamo gde imaju te kontrolere iimaju i ovaj adapter. kad to nabavis, mozes da spojis obican wireless xbox kontroler sa PC-jem
Preko usb-a se povezuje . Ja sam ga kupio pre mesec dana ( u Subotici ) , dobijas uz njega instalacioni cd i upustvo ! Igre koje podrzavaju kontroler prepoznaju ga iz prve (mislio sam na igice za PC ) , one koje ne za to ti postoji program koji se zove xpadder (pogledaj na googlu )
Naišao sam na netu na žičane kontrolere (originalne) za xbox 360 koji su dosta jeftini. Zanima me na koji način se povezuju s konzolom?
Sorry ,sad sam primetio da ne pricamo o istom proizvodu !!!
Ja imam dva zicna koja koristim na PC-u. Sve radi kao podmazano, na XP-u ces morati da instaliras driver koji nije tako lako pronaci (barem meni nije bilo) iako je rec o Microsoftovom proizvodu, dok ga Win 7 sam prepoznaje. Ja bih ti ipak pre savetovao zicnu verziju jer znam da je prosla ili predprosla Fifa pravila problem sa wireless kontrolerima, dok je sa zicnim radila ok, o PC verziji igre pricam.
Meni radi na xp-u bez drivera, automatski ga prepozna.
Meni je samo bitno da u oem pakovanju dobijem kontroler sa usb-om da ga spojim na komp. Našao sam na netu originalne kontrolere za 20$ + free shipping. Xbox kontroler je definitivno najbolji koji sam ikad držao u rukama, imao sam i kinesku kopiju s ebay-a ali me zeza malo. Sada sam se odlučio za original.
kako uopce razlikovati original od kopije? za pretpostaviti je da su svi sa ebaya kopije jer su iz kine, ali i na ovom ogirinalnom pise da je iz kine
Pa kopije su najčešće ne zapakovane i na ebayu ne piše da original. A ovo gdje sam ja naručio piše da je original, tako je i zapakovan.