Kontroler sa žicom

Evo ovako. Naišao sam na netu na žičane kontrolere (originalne) za xbox 360 koji su dosta jeftini. Zanima me na koji način se povezuju s konzolom? Preko usb-a? Ako je nekako drukčije ima li u pakovanju i usb konektor? Pitam jer bih ga spojio na PC.

ja mislim da idu preko USB-a. e sad dal ce to raditi sa PC-jem to nisam siguran.

ako to trazis zbog PC-ja bolje nabavi wireless adapter.

dosta je tesko naci kod nas, i niko sa foruma nema (trazeno je na forumu pa barem jedno 20 puta), ali kontam da i ovi zicani kontroleri koje gledas nisu kod nas, pa mozda tamo gde imaju te kontrolere iimaju i ovaj adapter. kad to nabavis, mozes da spojis obican wireless xbox kontroler sa PC-jem

Preko usb-a se povezuje . Ja sam ga kupio pre mesec dana ( u Subotici ) , dobijas uz njega instalacioni cd i upustvo ! Igre koje podrzavaju kontroler prepoznaju ga iz prve (mislio sam na igice za PC ) , one koje ne za to ti postoji program koji se zove xpadder (pogledaj na googlu )Naišao sam na netu na žičane kontrolere (originalne) za xbox 360 koji su dosta jeftini. Zanima me na koji način se povezuju s konzolom?

Sorry ,sad sam primetio da ne pricamo o istom proizvodu !!!

Ja imam dva zicna koja koristim na PC-u. Sve radi kao podmazano, na XP-u ces morati da instaliras driver koji nije tako lako pronaci (barem meni nije bilo) iako je rec o Microsoftovom proizvodu, dok ga Win 7 sam prepoznaje. Ja bih ti ipak pre savetovao zicnu verziju jer znam da je prosla ili predprosla Fifa pravila problem sa wireless kontrolerima, dok je sa zicnim radila ok, o PC verziji igre pricam.

Meni radi na xp-u bez drivera, automatski ga prepozna.

Meni je samo bitno da u oem pakovanju dobijem kontroler sa usb-om da ga spojim na komp. Našao sam na netu originalne kontrolere za 20$ + free shipping. Xbox kontroler je definitivno najbolji koji sam ikad držao u rukama, imao sam i kinesku kopiju s ebay-a ali me zeza malo. Sada sam se odlučio za original.

kako uopce razlikovati original od kopije? za pretpostaviti je da su svi sa ebaya kopije jer su iz kine, ali i na ovom ogirinalnom pise da je iz kine

Pa kopije su najčešće ne zapakovane i na ebayu ne piše da original. A ovo gdje sam ja naručio piše da je original, tako je i zapakovan.

Genuine Microsoft Wired Game Controller / Gamepad for Xbox 360 (OEM-Pack / Blue) free shipping at priceangels.com also sale on video game accessories,best video game accessories,video game accessories on sale,video game,game gadgets,discount video ga