Kontroler i Avi format

ovako imam dva pitanja dobio sam juce xbox instalirao neke igrice i sve lepo radi…

Sad me zanima posto sam dobio jedan kontroler da li moze da se koristi neki usb kontroler koji vec imam ili mora da se kupuje microsoftov?

Drugo pitanje je kad ubacim usb i pokusam da pustim neki film ili nesto pise da nije podrzano i da idem na live za update .Da li mogu ovo nekako ofline da resim? Konzola mi je flesovana na LT 2.0 na se nebih kacio dok ne ugradim novi flash ili JTAG…

Ja mislim da moras drugi kontroler da uzmes. Meni nije radio jedan preko USB-a. A imam isti problem kao i ti za film, samo sam ja pustao preko DVD-a a ne preko USB-a…Isto imam LT +2.0

Sto se tice kontrolera ne moras da kupis microsoftov ali moras xbox 360 podrzan kontroler kada kupujes uvek pise na pakovanju na cemu sve radi da li za ps3,pc ili xbox…pitas u radnji i oni ce ti reci.Moj savet ti je da kupis originalni imas ga ovde u shop-u nije ni puno skup.

Na sajtu xbox.com imas sva uputstva kako da instaliras update offline a trebalo da ima i link za download,a ako uradis jtag onda vise ne moras da razmisljas o live-u jer ne mozes vise na njega da ides.
http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/audio-video-setup-and-use/video-playback-status-codes probaj ovaj link mozda ti pomogne.