Upravo tako, eto cele poente price! A ti Milan89SD ne spadas u dobru nego u nekulturnu decu a to je stvar domaceg vaspitanja.
Od nekulturnog je jedino gore lenjo dete, koje nista ne radi, sedi i kuka kako je svet okrutan…
A sve ono sto sam ja napisao je ono sto vecina misli… I da, zaobilazim teme u kojima se trazi pomoc na temama u kojima je vec sve recno, samo nekoga mrzi da potrazi, osim ako taj neko bas ne kuka za pomoc pa mu pomognem tako sto mu kazem da postoji pretraga…
Ako postavis pitanje na javnom forumu, onda treba da budes spreman na razne komentare a ne samo da ocekujes odgovor dokle god je to u granicama pristojnosti, svako ima pravo da izrazi misljenje o bilo cemu jer je poenta foruma zabava i diskusija, a ne helpdesk. Po istom principu dozvoljeno je i postaviti pitanje ako je vec o tome diskutovano, niko nije u obavezi da radi search, naci ce se vec neko da odgovori ako to niste vi. Dakle sve je ok, sve je dozvoljeno, nema potrebe za tenzijom apsolutno.
Batice ja nisam lenj, nego nisam znao pa sam pitao.Ti si se nasao pametan da s… o tome umesto da lepo “iskuliras” kad vec neces da pomognes.Ima i nas vecine kojima se ne svidja sto Vi manjina s… umesto da “kulirate” ili pomazete ali ja nisao ni to komentariao vec samo da mi smeta da manjina samo s… po drugima kad nesto neko pita.Ako nisi ukapirao problem do sada onda nista,pozdrav od mene i mislim da nema potrebe vise da pisemo o ovome.Osecajnost i razumevanje su vrline koja nazalost ovde vise ne postoje ali zato pljuvanje ide od ruke svima samo tako!!!
@bojance1975 Molim te spusti samo malo loptu. Vidis da dosta ljudi podrzava sustinu tvojih primedbi, al iz tebe kulja li kulja bes…
Pokusavamo ovde svi da razgovor prodje civilizovano. Ja sam impresionan.
Ok, ne javljam se vise.Samo ne kapiram kako sam ja uvek negativan u celoj prici a svi ostali sto me kritikuju su super.Al ajde…neka!!!
@bojance1975 kako ti njemu savetujes da iskulira i da ne pise proguglaj (sto je i dobar savet), isto tako i ti iskuliraj neku njegovu poruku. Uhvatili ste ga na zub svi redom sa njegovim komentarima. Obe strane su u pravu…nema ovde vise o cemu da se raspravlja, samo u krug jedno te isto. Udjem na forum vidim ova tema najakivnija…procitam smorim se i izadjem. Najbolje bi bilo zatvoriti ovu temu, svi su iz ovoga izvukli neku poruku. Hajde da se svi kolektivno vratimo na gaming…od muve pravite slona