Ovde bih postavio temu za sve one kojima non stop smeta kad mi koji se toliko ne razumemo u konzole imamo nesto da pitamo…Izvolite ''prijatelji" pa pljujte po nama do mile volje…
Znaci odusevljavaju me komentari tipa “ne mogu da verujem da si to pitao”, “ne mogu da verujem koliko pitanja imas”, “ne mogu da verujem ovo…ne mogu da verujem ono…”
Ja se izvinjavam svima vama sto VAS pitam neto sto NEZNAM, ja sam mislio da je ovaj forum tog karaktera ili tog tipa ako gresim, molim moderatore da me odmah izbrisu ili neka kazu necu vise nikada nista da pitam.
Mislim da nije u redu da se tako postavljate prema ljudima koji su novi ili su duze vreme na ovom forumu ali su tek sada u mogucnosti da koriste pojedine konzole pa imaju million pitanja odjednom…
Ovako bas popularizujete forum i sticete nove clanove…SVAKA CAST!!!
da, imao sam i ja odgovore “proguglaj!” na laicka pitanja, ali i ljude koji su se potrudili da mi pomognu.
Hah, ovo je bas onako protestna tema.
Ali u sustini se slazem s tobom. Atmosfera ovog (a verovatno i svakog drugog) foruma je cesto antagonisticka prema novim clanovima. Ljudi su izgleda takvi.
Ne treba biti neprijatan prema ljudima koji nesto ne znaju i lepo o tome pitaju. Jasno je to svima u teoriji, al u praksi ne treba puno da neko zarezi oko neke sitnice.
@bojance1975, ne daj se. Uopsteno je ovo lep forum, kad malo upoznas ljude, i sto je izgleda jos vaznije, kad oni malo upoznaju tebe.
Samo ti pitaj sta god te zanima. Uvijek ce neko odgovoriti, pa cak i nakon par “proguglaj” postova
Bojance, mali savet:
na vecinu noob pitanja je odgovoreno na desetine puta.
Stavi se ti sada u kozu nekog ko je odgovorio 54 puta na neko pitanje, i onda se ponovo srece sa tim pitanjem…
Search na samom sajtu ne funkcionise bas najbolje, al zato uvek imas opciju google , tvoj problem i dodas samo ‘‘xboxrepublika’’. Proveri prvo tako, pa ako ne nadjes odgovor onda postavi pitanje. Pozdrav.
@pleja, niko ne prica ovde o pitanjima na koja je odgovoreno na desetine puta, nego na osionim odgovorima “proguglaj”-tipa koji direktno ponistavaju svrhu postojanja ovog foruma
Ma sve i da pitaju pitanje 50-ti put, nije strasno. Svi smo nekad bili neznalice, a forumi nisu poznati po tome da ih je lako pretrazivati.
Znas kako ono kazu, ako nemas nesto lepo da kazes, bolje ne reci nista.
Kad primetim da neko od mirnijih modova samo okaci link uz rec-dve o tome da thread mozda vec postoji, bude mi toplo oko srca. Tako treba.
Ja sam znao vecinu problema kod rezanja igara za 360(a da nikada nisam narezao igru u zivotu) i kod RGH, jer ljude mrzi da potraze po forumu… Ali i danas je svima apsolutni hit tema sa nazivom “Zasto mi ne radi vremenska prognoza”. E tu je bila komedija
Ja priznajem da sam bio pain in the ass mnogim moderatorima u doba rgh/abgx/dlc ere… Jer je zaista uzasno tesko naci zeljeni odgovor na forumu. Tek kasnije sam orkrio da je “google + xboxrepublika” dobitna kombinacija…
Inace, pravilno je ne znam…
“Pain in the ass” ili “google + xboxrepublika” mozes uvek sam da odradis a poenta ovakvih foruma je razmena informacija ili pomoc neupucenima…Ako nekome to smeta, onda izvini batice ali nemoj da pravis takve forume ili idi I pametuj na nekom drugom mestu…a ono ovde svako neko pravi se pametan…
Mene nista nije sramota da pitam kada neznam, a ono ispade “skupilo se nas par pametnih” I aj da s…o po onima sto neznaju…ma vazi!!!
Ovaj forum nije tehnicka podrska… To je fora… To sto ovde ljudi pomazu, nije zato sto smo u obavezi, vec zasto sto hocemo… A kada vec postoji odgovor na pitanje i postoji opcija za pretragu, par sekundi i vidi cuda… A, ja sam ovde jos malo pa 5 godina i nacitao sam se preterano “pomozite, upomoc, treba mi pomoc”…
Svaka cast tebi kada si nam toliko pametan…niko te ne tera da nekome pomazes niti to moras da radis…samo nemoj da pametujes kada neko pita za pomoc, kada vec neces da pomognes… zalosno je sto takvi “pametnjakovici” uvek nesto s…u po drugima a ne vide dalje od svog nosa…
Covek lepo pita a ti ako neces da pomognes cuti lepo ili kazi ako te smara to sto pitamo pa lepo ostanite Vas par pametnih na forumu i pametujte do mile volje!!!
I jos nesto mozak da znas, na ovom forumu sam duze od tebe ali postoje raznorazni razlozi zasto se nisam ukljucivao do sada.Medjutim nije ni vreme ni mesto za takvu vrstu razgovora.
Uvek će se neko naći da pomogne. Ako smatrate da je nečija reakcija neprimerena imate flag dugme kod svakog posta, pa prijavite, rešiće se.
I ne kapiram kakve su ovo packe, pretpostavljam na račun moderatora, ali ajde, nije ni bitno.
Preterao sam sa tim. Izvinjavam se i brisem post
Možda (sigurno) mi nije mesto da @Milan89SD - u držim vodu, tj. da ga branim na neki način, ali ga ti baš pretera po meni. Zaista se nas nekolicina aktivnih trudimo da pomognemo koliko možemo, ali moraš razumeti koliko ume da bude frustrirajuće kada ti neko postavi pitanje, pa ti daš sve od sebe da budeš uljudan i da pomogneš da bi na kraju bukvalno naredni post bio neki novi problem. Mi zaista nismo tehnička podrška i moraš da razumeš da ti je svaki taj odgovor dobra volja tog člana koji ti odgovara, a to može da varira od čoveka do čoveka. Ja lično hoću jednom da odgovorim, da pomognem, al kad vidim da neko ne zna kad je dosta onda samo iskuliram, jer radije biram izbegavanje konflikta nego stupanje u isti, a stupanje bi bilo - Google je vaš najbolji prijatelj na internetu.
Google is your best friend. To stoji. Nije stvar sto ne zele da ti pomognu, nego pitanja koja uglavnom novi clanovi postavljaju su stvarno besmislena i odgovor se moze naci za 2 sekunde na googlu. Iskreno mislim da ce se uskoro pojaviti neko sa pitanjem “Kako da upalim Xbox One, nema dugme?”
Sve je to ok sto ste rekli oko tehnicke podrske ili slicnih pitanja,cak je I dosta ljudi uvek odgovorilo ali zar nije logicnije da neko iskulira pitanje ako mu je vec"glupo".Ne,uvek neko mora nesto da pametuje.O tome se radi.Ovde sam od 2008 kada sam kupio Xbox360 i uvek je bilo ok.
Dosle su nove konzole pa I nova pitanja.Ocigledno i nova vremena.Ako mislite da sam ga preterao sa pitanjima HVALA svima koji su mi odgovarali do sada vise necu nikoga da gnjavim ali jos jednom SVAKA CAST POJEDINIMA kako postupate i tretirate svoje clanove.
Pre nekoliko dana ste branili sajt od drugih ali vidim sada i da svoje clanove tretirate “kako treba”.
Jos jednom, HVALA na svim odgovorima a vi VIP memberi ili moderatori ili “tehnicke podrske” nastavite sa takvom politikom pa vreme ce Vam pokazati da li ste u pravu ili ne.
Bez razloga se vredjaš. Opet ti kažem, ako smatraš da je neki post neprimeren ti ga slobodno prijavi, zato i služi to dugme.
Ma ne, ok je sve.Ne vredjam se nego me nervira sto te neko ispljuje samo tako zato sto nesto neznas i pitas to.Jos ti i kaze neko “non stop nesto pitas”?! Jbg… nisam znao da je glupo sto pitam i jos treba da se i izvinim tom nekom.MA VAZI!!!
Zato ovaj forum postoji, da bi se par coveka dopisivala a mi sto ih smaramo pitanjima ajde bre cutite i ne pitajte vise!!!
Povlacim se i … nemam reci!!!
Jos jednom hvala svima na odgovorima i hvala i onima koji su uz nas neznalice i pitalice!