Bicu optimista i glasacu za 10-25. Mozda ovaj put nece kolektivno trajati duze od LoTR trilogije 
Moj standardan odgovor kad je AC u pitanju: 100.
Da vidimo koliko ćemo sad ispratiti trejlera pre nego što nam se smuči

Rekao bih 50-75. Celu pricu cemo saznati iz trejlera. 
Preko 75… Sada ce da se vade za ono ****** sa Unity… Tako da ce sada da kukaju, pricaju kako su naucili lekciju… 
Bice sigurno vise od 75, ali eto ja sam rizikovao i stavio od 50 do 75.
btw sve trailere ovdje kacite. 
do 47 
Dimon,Milan i Ogy su bas optimisti 
Ma dajte, sace da trpaju trailer-e onolko, da zaboravimo na Unity.
Previse u svakom slucaju. Pogotovo kada znamo da se radi o milionitom izdanju iste igre. Da kazem po naski, isto g… drugo pakovanje!
Go big or go home. 'Nuff said ![]()
Unity je imao ekstra mnogo, mislim negde oko 50
A posto sada ima da se vade zbog propasti Unity-a
Uh… Bicno mnogooooooooooooo ![]()
Danas ih vec 5 izaslo 
Idemo, reveal je bio danas a već je 5 komada. Idemo do 100.
Sent from Despair using Amala Network
I izgleda da ništa nisu naučili od Unity-ja. Ovo je običan copy/paste sa kočijama.
Uniti je bio prvi AC koji nisam igrao. Trojka je bila toliko osrednja po meni, da sam mogao da je preskocim. Black Flag je bio zabavan. Unity preskocio. Sa ovim imaju sansu da se iskupe. Naravno davanje para Ubisoftu ne dolazi u obzir, lol.
I mnogo si propustio… Sta god vi pricali, Unity je bio odlicna igra… A Pariz je neverovatno odradjen… Sada se moze naci kod za male pare… Unity+4 ide za nekih 20-25$… A Dead Kings je bio jako jako zabavan i FREE ![]()
Unity je jos u decembru mogao da se kupi za 20 e i to hard copy. Meni je krajem decembra ukupno sa dostavom ispalo 25 e (narucio preko shopto iz Londona)