Koju igru započeti?

Pozdrav drugari. Pre neki dan sam uzeo xbox one x sa kolekcijom igara. E sad, posto sam u dva navrata ranije imao xbox one s, igrao sam uglavnom igre sa detetom, pa se to svodilo na rayman-a , sonic, minecraft i tako te limunade, plus koja trka… ove malo ozbiljnije naslove nisam ni uzimao u obzir. Voleo bi da pocnem neku igru koja drzi paznju, koja ima dobru grafiku i pricu. Postavicu sliku koje igre trenutno imam pa bih voleo neku preporuku sta da pocnem prvo. Hvala unapred

1 Like

Boki posalji te Fallout-e :laughing:

Valjaju li ista? Koji je bolji? Poslacu samo malo da se izigram nije problem ne drzi mene neka igra dugo :laughing::laughing:

Halo, Gears of Wars, Fallout, Forza, MGS, Dragon Age :smiley: sve dobre igre :smiley:

Bilo bi dobro da si jos pomenuo generalno i kakvi zanrovi te interesuju…

Da je ovo moja kolekcija, igrao bih prvo Gearse ili Halo 5.

Diablo 3 je besomucno igriv, narocito ako imas jos jedan dzojped i nekog ko bi zeleo s tobom da igra (moze na istom ekranu, mnogo lepo reseno). Al ne bih rekao da je prica nesto posebno.

Tu sad vec zalazimo u igre koje su veoma solidne al su na ovaj ili onaj nacin falicne – ME Andromeda, Fallout 4, Dragon Age, Metal Gear Solid V. Neces pogresiti ako pokrenes ijednu od ovih, al u zavisnosti od tvojih afiniteta bi mogle da ti ne legnu.

Battlefield 1 nisam probao.

Da ja sada krecem sa nekom igrom a imam ovu kolekciju koju si naveo, zapoceo bih ili diablo 3 ili Dragon age inquisition. Diablo 3 je ludnica od igre, pocevsi od price pa do modova koji otkljucaju kad predjes igru, totalna zaraza. Jedink sto je grafika u skladu sa periodom kad je izasla ali nije losa.

AKo mene pitas Mass Effect : Andromeda svakako ; )

1 Like

The Phantom Pain je moja preporuka. Grafika je odlicna, a igra ima dosta sadrzaja i nije kratka.

Diablo 3 je jako zarazan (narocito u co-op rezimu) ali ne ocekuje neku preterano jaku grafiku.

Gears of War je takodje super, ali preporucio bih ga opet u co-op rezimu i to da prvo predjes prethodne delove. Licno sam imao mnogo sati zabave uz te naslove.

Forza Horizon 3 je super, ali u Game Pass-u imas vec i Forza Horizon 4.

Dragon Age bih zaobisao. Traje poprilicno dugo, ali mi je pocetak uzasno dosadan. Ja sam joj dao tri puta priliku, ali me smorio. Citao sam temu na forumu sa preko 200 postova (ja mislim) o ovoj igri, ali opet nije bilo dovoljno da me zainteresuje.

Battlefield ima lepu i kratku kampanjicu, koju svakako trebas da odigras. Traje nekih 4 sata.
Jedna scena gde u pozadini ide “Zajdi, zajdi” je da se najezis.

Hvala ljudi na odgovorima, za vikend krecem, i mislim da cu poceti sa battlefield posto je kratka pa ce mi za start biti ok. Zaboravio sam da napisem zanr, moj propust… najvise me privlaci neki fps dobar.

Ako moze mala pomoc… ja ne znam da li tsko mora ili moze na neki drugi nacin, instalirao sam battlefield, i fallout-e i za svaku igru mi trazi ili xbox live gold ili xbox game pass ultimate da kupim… da li moram to uzeti da bi igrao te igre ili moze nekako za pocetak da se igra i bez toga?

Trebalo bi da moze da se igra i bez toga, ukoliko ne zelis da igras MP (online).
Ne znam iz kog razloga ti to trazi, narocito jer su igre na CDu :confused: