Koji mobilni da kupim?

Ako se ne varam, studiovpc prodaje njegov HTC One za oko 200€!?

One X, ne One.

Sent from my LG-E988 using Tapatalk

Miša mu malog, dobar je i X!

Jedan moj drug presao s Note 3 na Nexus 5. Najveca dilema je bila baterija. I ja i on smo bili skeptici najvise zbog prelaska s Note 3 na Nex5 - jbg ipak je razlika to u bateriji. Nakon mjesec dana upotrebe lik je prezadovoljan baterijom. Kaze da ga je odusevila. Ako bas bas drnda citav dan isprazni je uvece pa samo stavi na punjac al kaze da moze izdrzati citav dan bez problema. Jedina zamjerka je zvucnik. Poredili smo Nex5 i Nex4 - kod Nex4 je bas cistiji zvuk dok kod Nex5 se osjeti da nije bas neki “zvucnjak”

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Fali sredina i krajevi hehhe, konkretno na nexus 5 nista ali opet imas u custom romu dodatne tweakove za sve i svasta, a to je ono…

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

zipa mi sig hehehhe :slight_smile:

nosim S2 dok ne stigne Nexus… joj kako sam se navikao na ogroman ekran pa to je cudo :smiley:

pa vanilla rom jeste najbolji, ali custom ti je u glavnom Vanilla + tweaks, gde ces sladje i bolje :slight_smile:

CyanogenMod je nesto odakle treba da krenese, meni licno se najvise svidja SLIM ROM, em je lagan em ne jede resurse a sve zivo ima. Ako hoces mesavinu telefon + tablet UI onda je Paranoid Android zakon, mada oni uvek imaju dosta inovacija prvi… evo sada imaju PEEK

Na nexus mobitelima, vecina romova je AOSP sa raznim poboljsanjima. Izbor romova je vrlo velik, moja preporuka ti je rastakat.
PA bez hybrid moda mi nije paranoid android.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Probao sam dosta romova za N4, ali najbolji mi je Purity. Dosta dugo sam koristio PA rom, ali Purity mi je mnogo bolji.

Meni rastakat od snak3ater i semaphore kernel. Takoder sam proba vecinu romova.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

SlimKat + Semaphore kernel na N4.
Mogu da se kladim da ce Studio zavrsiti (kad obrne sve custom romove) na Slim + ElementalX kernel… :rolleyes:

Ulepsalo: setio se da je ovaj vikend F1.

via tt

Za koliko para Nexus 5 i za koliko para case (baci sliku da vidim), ako nije tajna? :slight_smile:

Sent from my LG-E988 using Tapatalk

Jos nisam nasao brzi i bolji rom od SlimRom-a. Zadnji put kad sam probao Cyanogen nije postojao Stable build i nisu radile neke banalne stvari. Ali je zato bio 4.3, a Slim 4.2.2 :smiley:

Malo ulepsalo dan: Win mi sad izgleda kao Mavericks, i zacudjujuce sistem mi nije usporen :smiley:
Sebalo prethodne dane: Posle “krace” pauze ponovo igrao basket, je*** al’ ne valja da se prave ikakve pauze. Ili svaki dan ili ne uopste :smiley:

@eufrat

Nexus 5 je iz Telenora, cekam samo da mi istekne ugovor da mogu da obnovih hehehe, tel me kosta tamo 29520 na paketu na kome vec jesam

case je SGP Spigen Smooth Black light skin

Uuu mnogo mi se sviđa case, baš je dobar. Odakle si ga naručio? Ja sam ga našao na britanskom Amazonu, samo ne znam jel’ oni šalju za Srbiju? Što se mene tiče i ja ću najverovatnije ipak uzimati Nexus 5, tako da uveliko razmatram i neki dobar case da uzmem, a ovaj mi skroz dobar :slight_smile:

ja sa amazona, ali imas ga i na ebay i da salju u srbistanu :smiley:

ovaj covek kao da me zna, govori kao da ja imam pojma nesto o ovim romovima hehehehe

samo sto ce mozda biti franco kernel, ali ono idemo vrtenje 3-4 izabrana roma nekoliko dana pa da vidimo

na ovaj S2 znam da mi je Siyah radio kao zmaj, ali onda Slim rom sa njegovim kernelom (valjda imaju mod Siyah-a) drz bateriju kao blentav po 5 dana :smiley:

Jel ima negde kod nas povoljnije N5 nego ovde kod ovih ispod? Ako neko zna gde, neka okaci link.

Jedino na kp ali bez garancije, u telenoru zavisi od ugovora je ok cena…

Ja uzimam na 1995 din pretplatu koja mi taman zaleze za potrebe, u glavnom premasim za 200-300 din ali nema nista izmedju te i sleece od 3k din

Na tu preptlatu je 29520 din, na nizu je valjda 31xxx itd itd itd

Zapamti sada kako ti otvara apikacije phone i messages i yt npr, a onda…

Idi u developer settings, nadji animation scale, transition animations i jos jedna animation opcija ima, stavi na 0.5 sve da bude

Otvaraj onda iste one aplikacije pa javi koliko je brzi hehhee

A da mora vise puta u about da se klikne na build valjda… Svejedno posle toga kao da overklokovan hehhr