Trenutno imam Huawei koji sam uzeo iako sam bio upozoren, i naravno, sad trpim kad nisam bio pametan da istrazim. Znaci, interesuje me koji telefon da uzmem a da ima otprilike sledece karakteristike:
-Dobar hardver - lepo i bez seckanja da mogu da se igraju igre na njemu ;
-Dobri zvucnici - moze da budu i ok ne moraju vrh jer muziku obicno preko slusalica slusam, ali cisto da ne bude krs zvuk ;
-Kamera - da bude ok rezolucije, ne mora full hd ali ipak da bude malo kvalitetnija slika.
-Da nije kinezac - jednom sam se opek’o.
-Cena - ako ce dobro da me sluzi i da nije krs telefon cena nije presudni faktor ali ipak da nije na nebu (tipa 500-700 evra).
Razlog sto postavljam ovo ovde je sto kod reviewa niko ne pise - ok je telefon, igre dobro rade na njemu, zvucnici su vise nego dobri, itd. nego pisu telefon dobar svaka preporuka za njega - a pitaj boga da li je to neka baba koja jedva konta kako sms-ove da salje. Ili imaju neki problem kod punjaca ili neke linije na ekranu ko zna sta li su radili sa tim telefono.
P.S. Jedini razlog sto ne razmatram iPhone jeste sky-high cena.
za tebe je Galaxy S2 veruj mi, cena ti je oko 350 evra, ima sve sto trazis, Galaxy Nexus jos bolji ali skuplji malo, S3 takodje… pa vidi sta ti godi od ova tri, iphone ti ima mali ekran i nije android
Javno prozivanje clanova koji imaju iphone podleze sanckijama (gajba piva) hehehe iphone je OSX
Rekao ti je bas dva modela koje sam i ja gledao, koje posteno vrede i u tu su kao iPhone.
sto se tice Galaxy S2 mislim da moze i jeftinije da se nadje nov, ne zalici se .
Ako nisi gadljiv na polovno može da se nađe S2 i za 280 evra i manje, samo malo potraži.
Moze gajba a ti organizuj neko mesiste cuo sam da si dobar u rostiljanju hehehehe
Sent from my Samsung Galaxy S2 using Tapatalk 2
Slazem se sa Studiom, jer u tomj cenovnom rangu od S2 nemas bolji. Posto si rekao da hoces Android onda je bilo kakva rasprava nepotrebna jer je Apple van igre. Nexus nisam uopste ni video uzivo, ali po onim specifikacijama vidim da je super, plus moze da pusti 720p video sa svojom rezoluciom. Ali ja bi generalno uzeo S2, nekako mu je ekran taman dobre velicine, a koliko sam video ima mnogo dobre boje, to su zrtvovali na s3, pa kad uporedis (ja imam s3 a uporedjivao sam sa drugom koji ima s2), bas se primetno vidi to, a ekran dosta svetliji.
Plus telefon je poprilicno podrzan, dobio je i ICS update i koliko cujem mnogo dobro radi, a s obzirom da ga mnogo ljudi ima verovatno ce i ostati podrska za njega neko vreme.
LG-P990
Sent from my LG-P990 using Tapatalk
Znači S2 je odgovor. Polovno nije problem ako je dobro očuvano.
Živ ti ja napiši nešto više sem modela.
Brzi web browsing ,isto dual core i bolje boje na ekranu
Sent from my LG-P990 using Tapatalk
Tegra 2 je dosta slabija od S2 Exynosa a takodje LG ima samo 512 MB rama. Jednostavno nema sta da trazi pored S2.
Taman sam hteo da ti napišem Huawei P1, kad vidim da si se “opekao”…mada baci pogled:
Comparing Huawei Ascend P1 vs. Samsung Galaxy S2 I9100 - Nine Reasons for the Huawei Ascend P1 - VERSUS IO
MobilniSvet.com - upoređivanje modela mobilnih telefona
Na papiru izgleda dobro, ali zbog ovih preporuka sam bacio oko na S2. Gledacu da ugrabim nekog kog znam uzivo da pogledam S2 iz prve ruke pa da odlucim sta cu dalje. Hvala svima na preporukama, ako sve prodje kako treba bice
Sent from my S2 using Tapatalk
dolazicu ja do jagodine uskoro pa dodji pogledaj fon nije frka…
cek cek a sta je ovo sent from my s2 using tapataplk?!?!??! jel ti nekog zezas bre ovde
Možeš da pogledaš i Sony Xperia S, on je za nijansu skuplji od GS2, ali je u svemu po malo bolji+je noviji model i nije toliko mainstream
Mada je GS2 odlian telefon, neeš se pokajati ako ga kupiš. Baci pogled i na Nexus, on ima bolji ekran i bolju softversku podršku od gs2, ali i slabiju kameru i gpu od gs2, ne podržava sd kartice ( ima 16gb memorije) a uz to je i možda prevelik za tebe (4,65" ekran), mada su sad moderni ti veliki telefoni poput njega, GS3, One X…
ima izreka za to
nekada su se nosile cigle od telefona a danas crepovi!!! heheheheh
PHAHAHAH
s2 nije los telefon,ima sve potrebno da udovolji prosecnom korisniku tako da ono to ili Huawei P1 u toj klasi…
A oni modeli AlkatelI u Vipu vredi li to nešto ?
Huawei šta mu je mana ?
Moguce da ga imas izlozenog u nekoj od prodavnica operatera, ja bih ti rekao sledeci put kad izadjes da pregledas to. A i dobra ti je ova fora sa tapatalkom. E ovde jedino ja nemam to koliko vidim, moram da instaliram da budem mainstream.
po meni gledaj HTC i eventualno nove modele sony experie koja nije uopce skupa kao primjerica iphone kojeg ja koristim evo da se malo pohvalim
Nemoj Samsung, svega ti. Crkavaju im konektori, i posle S2, nijedan nije bio dovoljno dobar. Ali zato LG G2 je sasvim druga prica.