Koje mesto na svetu (grad/drzavu) bi najvise voleli da posetite?

Evo jedne zanimljive teme ?
Pa ajd ja da pocnem, ja bi najvise voleo da vidim Rio de Zeneiro, stvarno Rio ocu da vidim od svoje 12-te godine.
Ono Kopakabana, Marakana u Riu (i da gledam uzivo Flamengo i Rambove fudbalske carolije), pa zatim ona ogromna statua Isusa Hrista, pa one zicare…zaista mislim da je Rio fenomenalan grad.

Inace eto slucajno (mada neki kazu da nista nije slucajno) nedavno sam na netu upoznao jednu brazilku iz Ria i ono bas smo se zgotivili kao da se znamo ceo zivot, definitivno ima neke hemije medju nama (i pored tolike udaljenosti), i stvarno je ono cura ipo, fantasticna osoba i stvarno sam ono rekao " eee da su nase devojke makar upola kao ona gde bi mi kraj bio".
Inace stalno me pita kad cu da dodjem, kad cu da dodjem.

Tako da eto jos jedan veliki razlog da posetim Rio.

Inace pored Ria mislim da Brazil ima jos zanimljivih i prelepih gradova kao recimo Sao Paolo, Belo Horizonte, Brazilija, Resife…itd

Takodje voleo bi recimo da vidim i Sveti grad Jerusalim i recimo Italiju (gde ima bas dosta zanimljivih mesta i svaki grad je specifican na sopstven nacin)

Ja bih voleo da obidjem DusselDorf,ne znam ni ja zasto ali me mnogo interesuje kakav je to grad.Cuo sam puno toga o njemu,i nema niceg lose iz svih tih prica.Pa mi ne moguce bude da postoji takav grad:)
Voleo bih takdje da idem u Petrograd kod brace Rusa,da vidim sta ima novo kod njih :smiley:
Inace,ja nemam neke zelje da idem u neke ‘‘exoticne’’ predele.
Moram da napomenem da bih isao u JAR sad za prvenstvo,inace ne.Tako bih isao u sve zemlje gde se odrzava prvenstvo…:smiley:

E jos jedna kul tema.

Pa prvo kod mene je moje naj omiljenije mesto na svetu…A to je Jamaica. Stvarno vec duze vreme mislim na to mesto i bas bih voleo nekad to da posetim.
Svi govore kao Hawaii je tropski raj,ali ja mislim da je Jamaica…I obozavam njihov akcenat.

A na drugom mestu bih voleo da posetim Shanghai. Jer mislim da je grad prelep iz vise razloga. Najveci grad na svetu,Najlepsi grad na svetu i ima nekakav izgled kao da je bas iz drugog vremena i iz sasvim drugog sveta…

Prag, Rim, Milan, Liverpool. a sto se tice Jamaice, nekada moja drzava iz snova. Dok burazer nije otisao na docek nove godine tamo. Kaze da ned’o bog tamo ici. Sve je skupo, gledaju kako da zaj**u turiste, sve je prljavo, pucnjava na svakih 15 minuta, beda veca ko kod nas. tako da sam promenio misljenje, ali thumbs up Purple, tako sam i ja nekad kontao.

Stvarno???
Auuu boze,znaci TV i internet nas je lagao…:smiley:

heh nije sve gandza, bob marley i reggae :wink:

Auuu, tesko pitanje voleo bih dosta toga da vidim… Nekako najvise volim krajeve gde nema pomisli o snegu (mrzim ga)… Npr Miami, Hawaii, L.A… Grcka nije na odmet, a ni Ibiza. Kuba, Rio de Janeiro… Australija uostalom… Ma ima dosta mesta, ali nema para hahah… Bice bice bolje :smiley: XD

Lepa tema :slight_smile:

Ja bih voleo da posetim Australiju da svratim kod svoje sestre kad ona nece kod mene :frowning: voleo bih tamo da gledam kengure koale inace voleo bih jos da posetim kinu da upoznam njihovu kulturu i da vidim ugrozene pande(jer sam ljubitelj retkih zivotinja)a moj grad iz snova je Hollywood :smiley:

Ja bi’ najvise hteo da Novi Zeland ili Kanadu, nekako mi se ta mesta najvise svidjaju.

Ja bih voleo da posetim Australiju da svratim kod svoje sestre kad ona nece kod mene voleo bih tamo da gledam kengure koale inace voleo bih jos da posetim kinu da upoznam njihovu kulturu i da vidim ugrozene pande(jer sam ljubitelj retkih zivotinja

Kul. Mada imas to i u zooloskom vrtu ako ne kod nas onda negde blize. :slight_smile: Mislim, zivotinje, ne Kineze. Njih ima u 70-tom bloku. :slight_smile:

Nadam se da ces videti sestru uskoro! I moja sestra se odselila, ali malo blize i severnije, u Norvesku… Krajem prosle godine sam bio 2 nedelje u Oslu, prelepo je. Mislim, nije bas kao do australije, povratna karta 150e i 2 sata leta. Pretpostavljam da je to ipak najveci razlog zasto jos nisi video sestru, karte su katastrofa skupe.

Za 8. mart trebalo da idem u Rim ali sam morao da otkazem zbog povrede ledja. :frowning:

U principu me najvise zanima USA, eventualno London ili Pariz. Neka egzotika me vise bas i ne privlaci toliko. Toliko smo odigrali Tomb Raidera i slicnih avantura, ko da smo bili tamo. :smiley:

Moja mesta iz snova su Dubai i Las Vegas… Suvisno je pricati bilo sta o tome sta sve postoji tamo sto me je privuklo… I rekao sam sebi da cu ih posetiti kad-tad :rock:

Ja ocu Los Angeles…Da upoznam CJa, odem na E3,itd… I Moskva zbog ljubavi prema Rusima.

Las Vegas pa sve ostalo…

Od gradova, ja bih volio da posjetim Moskvu i Tokijo prije svega. A da se ne lazemo volio bih i jednoga dana da odem kruzerom do Bahama, ronjenje na Fiji i na safari u Afriku :slight_smile: