Koje igre za ps5 preporucujete za start...

Auu bre, gde odma’ Hollow Knight i Celeste :smile:

1 Like

Nije on gejmer početnik, samo mu fali iskustva u trećoj dimenziji :laughing:

Računam da je za 2d pro.

1 Like

Rayman i Ori :pinched_fingers:

1 Like

Boki, nikada nemoj na easy da igraš.

4 Likes

Dacho pro gejmeru, i dalje przimo samo hard jel? :joy:

1 Like

Samo obrati pažnju kolko save slotova imaš u igri :grin::grin::grin:

3 Likes

Naravno brate, zna se ko je najveci gamer ove zajednice :smile:

1 Like

Sprdate se sa matorim covekom sram vas bilo :rofl::rofl::rofl::rofl:
Doduse ne bi bilo cudo da uskoro osvane oglas "prodajem ps5 k’o nov, dva puta upaljen… cena 200e samo da ga oci moje ne vide :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Like

Imamo jednog takvog na forumu sto je 7x prodavao. Mada on je poseban slucaj. Ti si ozbiljan lik :joy:

2 Likes

Prvo AstroBot sto dolazi free sa konzolom, i onda sve ostalo. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Iskreno verujem da ce se ova konzola kod mene malo duze zadrzati :crossed_fingers::crossed_fingers::crossed_fingers:
A posto sada imam malo vise slobodnog vremena, lecice mi extra… cak se razmisljam i da uzmem onaj psvr2, posto sam pre neki dan umalo pazario metaquest3, ovo kontam da je nesto slicno tome.

1 Like

Preporučio bih ti da prvo kreneš sa Astro’s Playroom – to je “demo” igra od ~4h koja pokazuje šta sve mogu DualSense i PS5, ali je vrlo zabavna i taman toliko teška da te tera malo da se poboljšaš ako do sad nisi igrao 3D platformere :slight_smile:

Nakon toga, tu su ti ceo PS4 i PS5 katalog igara. Preporučio bih ti da nastaviš sa ekskluzivama. Do sad se ni sa jednom nisam prešao, i svaku bih preporučio za igranje:

PS5:
Astro’s Playroom
God of War: Ragnarok
Horizon Forbidden West
Marvel’s Spider-Man 2
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
Ratchet & Clank: Rift Apart
The Last of Us Part I (polu-remake prvog dela, ako igraš ovo ne moraš Remaster, i obrnuto)

PS4:
Beyond: Two Souls
Concrete Genie
Detroit Become Human
Ghost of Tsushima
God of War
Heavy Rain
Horizon Zero Dawn
Infamous First Light
Infamous Second Son
KillZone: Shadow Fall
Marvel’s Spider-Man
Ratchet and Clank (2016)
Shadow of the Colossus
The Last Guardian
The Last of Us Part II
The Last of Us Remastered
The Order: 1886
Uncharted 4: A Thief’s End
Uncharted: The Lost Legacy
Uncharted: The Nathan Drake Collection
Until Dawn

Vredi pomenuti da neki od PS4 naslova imaju “remake-ove” za PS5 gde su malo bolje performanse i grafika. U tom slučaju ti odluči koja ti se verzija igre više isplati, teško da ćeš da pogrešiš :slight_smile:

5 Likes

Haha ja zamisljam kako bi bilo da nikad nista od toga nisam igrao i da je predamnom citav ovaj katalog remek dela… i nije mi DOBROOO auu

2 Likes

Igrao bi svakako remastere i remake-ove na PS7 :rofl:

Au brate… pa ovaj spisak imam dok sam ziv :person_facepalming::grin::grin:

Ali sto je ‘najgore’ ovo su sve igre da se zatvoris u kucu i ne izlaziis dok ne odigras :sweat_smile:

Pa sta si mislio, da tek tako nadoknadis nekoliko decenija bezanja od konzola. Za pocetak stvarno moras da odigras neke novije Playstation klasike makar.

Uncharted - ceo serijal, najbolje sto Playstation ima da ponudi. Imas trilogiju u paketu i cetvrti zasebno.
God of War serijal - poslednje dve igre su remek delo, ali imas i stare naslove koji su dobri za vezbanje button mashovanja na dzojpedu.
Horizon - oba dela
Ratchet and Clank Rift Apart - Pixar kvalitet
Spiderman - oba dela, u stvari 3 sa Miles Moralesom
Last of Us 1 i 2 - lektira koju moras da odigras.
Detroit - sjajna SF avantura

Sad ne znam sta bih ti preporucio za vezbanje - mozda u stvari neki light shooter tipa Uncharted, ili God of War jer tu manje vise vitlas sekirom i ne treba ti neka velika preciznost, vise je za vezbanje tajminga i opste motorike u 3D igrama. Ako hoces neku totalno noob-friendly za dzojped, onda Detroit.

2D igara ima dosta ali kreni ti makar na laksem nivou tezine sa full 3D igrama

1 Like

Pozdrav drustvo. Stigla mi je konzola konacno. Samo jedno pitanje. Posto je slim model, ako neko moze da mi objasni koja je razlika od onog prvog modela (osim u gabaritima)? I jos jedno pitanje, posto je to digital edition, da li to znaci da bez fizickog diska nema sanse da igram igre koje su npr.bile za ps4?

TakoE
Samo digital igre. Sad će oko 10og juna “E3” tj njihove konferencije. I biće dobrih popusta na store-u. Spremi pare, napravi svoj nalog i kupovina može da počne. Spiderman je lepo ispoliran za gamepad tako možeš to da pazariš. Pod obavezno uključi autoaim i zabava može da počne. Imaš i sajt gde se prodaju nalozi sa igrama. Budu i dzabaleska za neke starije igre možeš da kupiš neki nalog da premostis do 10og…
PS nek’ ti je sa srećom.